poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 απο forthnet ειναι... πληροφοριεσ αυτα εννοείται? Link 18 Mbit εισαι δηλαδη κατεβασμα max θεωρητικο κοντα στα 2mbyte/sec .συνηθως θα εισαι κοντα στα 1,8mbyte /sec ναι αλλα σε οτι κατεβαζω η ταχυτητα παιζει απο 1,5 με 2 mbps.... Mbyte εννοεις οπως σου ειπαν οχι οχι το ξερω οτι δεν προκειτε να πιασω τετοιεσ ταχυτητεσ... απλα ελεγα μηπωσ γινετε να κατεβαζω με πιο σταθερη ταχυτητα συνεχεια... για παραδειγμα τωρα κατεβαζω με 1,2μβπσ απο jdownloader ενω χθεσ κατεβαζα με 2... δεν γινετε να πιανω συνεχεια 2???? δεν γινεται συνεχεια να κατεβαζεις με 2mbyte.για να γινει αυτο θα πρεπει να ειναι καποιο site Που να μπορει να σου δινει συνεχεια το max που μπορεις να κατεβασεις η να ειναι πολλα αρχεια μαζι ή ενα αρχειο απο πολλα ατομα,πχ download manager η καποιο torrent.και στα torrents Υπαρχουν και αλλα Limitations.επισης το max Θα το πετυχεις με καλωδιο ethernet παρα wireless.full σταθερες ταχυτητες θα δεις μονο σε καναν ftp .μακαρι απο οπου κατεβαζαμε να μπορουσαμε να πετυχουμε full ταχυτητες.θυμαμαι πχ καποτε που εμπαινες στο site της asus και η μεγιστη ταχυτητα ηταν 40-100 Kilobytes/sec.μετα εκαναν αναβαθμισεις και πετυχαινα 1 mbyte και παραπανω. οποτε ναι ειναι δυσκολο να εχεις max ταχυτητα απο παντου εκτος αν μπαινεις στα super duper site που εχουν αβερτα bandwidth.εδω πολλες φορες δεν πετυχαινεις Max ταχυτητα απο site Που πληρωνεις πχ fileserve κτλ.ποσο bandwidth να εχει μια εταιρεια.....δεν μπαινεις μονοεσυ μπαινουν τοσα ατομα.αν θες μονο εσυ 2 mbyte φαντασου παγκοσμιως ενα site.
sotiris123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 καταλαβα τι λεσ... απλα περσι κατι πρωινα ειχα καταφερει να κατεβασω κ με 3mbyte απο rs premium κ απλα αναρωτηθηκα αν εφταιγε το Modem η αν μπορουσα να κανω κατι... η 24αρα του οτε γενικα εινε καλητερη απο τη φορθνετ? δλδ θα μπορω να κατεβαζω με 2,4mbyte/s?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 καταλαβα τι λεσ... απλα περσι κατι πρωινα ειχα καταφερει να κατεβασω κ με 3mbyte απο rs premium κ απλα αναρωτηθηκα αν εφταιγε το Modem η αν μπορουσα να κανω κατι... η 24αρα του οτε γενικα εινε καλητερη απο τη φορθνετ? δλδ θα μπορω να κατεβαζω με 2,4mbyte/s? δεν κανει O provider σου την συνδεση αλλα η αποσταση απο το αστικο κεντρο που ειτε σε forthnet ειτε σε ote Ειναι η ιδια. β.η ποιοτητα του χαλκου που εταιρεια να αλλαξεις θα παρεις τον ιδιο χαλκο γ.το ρουτερ. σε οτε μαλλον θα κατεβασεις με 1 mbit λιγοτερο.οχι mbyte αλλα megabit λογω οτι σε κλειδωνει με 9 Margin οχι με 6 που εχει η forthnet.το 3 mbyte που ειδες με 18 mbit δεν γινεται.απλα εδειξε οτι ξεκινησε τοσο.το max ειναι 18 x 120 = 2160 δηλαδη 2,16 mbyte.εκτος αν κατι μπορει να συμπιεστει τοσο πολυ οποτε θα σου δειχνε λιγο παραπανω.αλλα να φτασεις 3 mbyte μαλλον δεν ηταν αληθινο.η απλα εδειξε οτι ξεκινησε τοσο η ειχε κατεβει λιγο και σε ενδεχομενο Resume το πηρε απο τον δισκο και εδειξε τοσο.οποτε και οτε να πας και σε αλλη εταιρεια δεν θα δεις 24 mbit.για να δεις 24 mbit πρεπει να εισαι 100-200 μετρα απο το κτιριο του οτε.εχω δει δηλαδη γραμμες που συγχρονιζαν 23997 αλλα ειναι πολυ λιγες.θελει πολυ κοντινη αποσταση απο το αστικο κεντρο και καλη ποιοτητα χαλκου.εσυ εχεις 17 attenuation που σημαινει κοντα στο 1 km με τον οτε.στα 1,7 Km που ειμαι εγω παιζω 13 mbit περιπου.me 40 attenuation που ειναι κοντα στα 3 Km περιπου θα επαιζες 7.προχτες πχ πηγα μια εγκατασταση και ο πελατης επαιζε με attenuation 7 sto down και επαιζε με 23997 και margin 7,5.ηταν mini dslam κατα καποιο τροπο μεσα στο χωρο οποτε ηταν με Utp μεχρι το dslam.
sotiris123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οκ σε ευχαριστω πολυ... κ θελω να μ λυσεισ αλλη μια απορια... στο αλλο μ σπιτι εχω 2αρα οτε με ενα μοντεμ baudtek... την εχω 6 χρονια περιπου τη συνδεση... απο τοτε π ηταν 256 κ γινοταν αναβαθμιση συνεχεια... α. ειχε πει ο οτε πριν κανα χρονο οτι θα κανει αναβαθμιση γραμμησ για τισ 2αρεσ στα 4 αλλα δεν εγινε.... αμα επικοινωνησω μαζι τουσ πεζει να μ την κανουν τωρα??? κ β. κ πιο σημαντικο. αμα ειμε με 2 λαπτοπ ταυτοχρονα μεσα με wireless αυτο π συνδεθηκε 2ο εχει συνεχεια αποσυνδεσεισ η δεν συνδεετε καθολου... κ για να συνδεθει πρεπει να κλεισω αυτο που συνδεσα πρςτο στο μοντεμ κ να κανω ρεσταρτ το μοδεμ... σημειωτεων δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση firmwear... παιζει να φταιει αυτο????
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 οκ σε ευχαριστω πολυ... κ θελω να μ λυσεισ αλλη μια απορια... στο αλλο μ σπιτι εχω 2αρα οτε με ενα μοντεμ baudtek... την εχω 6 χρονια περιπου τη συνδεση... απο τοτε π ηταν 256 κ γινοταν αναβαθμιση συνεχεια... α. ειχε πει ο οτε πριν κανα χρονο οτι θα κανει αναβαθμιση γραμμησ για τισ 2αρεσ στα 4 αλλα δεν εγινε.... αμα επικοινωνησω μαζι τουσ πεζει να μ την κανουν τωρα??? κ β. κ πιο σημαντικο. αμα ειμε με 2 λαπτοπ ταυτοχρονα μεσα με wireless αυτο π συνδεθηκε 2ο εχει συνεχεια αποσυνδεσεισ η δεν συνδεετε καθολου... κ για να συνδεθει πρεπει να κλεισω αυτο που συνδεσα πρςτο στο μοντεμ κ να κανω ρεσταρτ το μοδεμ... σημειωτεων δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση firmwear... παιζει να φταιει αυτο???? α.ο οτε οσο ξερω πλεον δινει η 2 mbit Η 24.καποτε υποτιθεται οτι εκανε τις 2 αρες 8αρες αλλα δεν νομιζω να ισχυει .και τωρα σε προσφορα εχει παλι ειτε τα 2mbps ειτε τα 24.αλλα αν θες ρωτα τους και θα σου πουν. για το β.δοκιμασε α.αλλο firmware αν υπαρχει β.αναβαθμιση στις καρτες δικτυου με πιο νεους drivers αμα εχουν. γ.αλλαξε καναλι στο ασυρματο δ.αλλαξε κλειδωμα στο ασυρματο.πχ απο wpa βαλε wpa2 η το αναποδο η στην τελικη μια δοκιμη με Wep να δουμε αν γινεται.γιατι κανονικα δεν πρεπει να εχεις τετοιο θεμα εκτος αν εχεις δωσει ιδιες Ip ΚΑΡΦΩΤΑ και στα 2 λαπτοπ οποτε εχεις θεμα εκει.αυτοματη αποδοση ip(obtain ip automatically) να εχεις στις καρτες δικτυου στο tcp ip
sotiris123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 επειδι δεν το χρησιμοποιω πολυ καιρο το χρονο δεν εχω πειραξει τπτ εκτοσ απο ονομα κ pass του wirelles οποτε δουλευει με εργοστασιακεσ ρυθμισεισ... οποτε δοκιμαζω firmware κ αν δεν διωρθωθει θα ξαναρωτισω... δεν νομιζω να μην βρω firmware ε? το μοδεμ ειναι απο την 1η συνδεση.. δλδ 5-6 χρονια....
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 λογικα θα βρεις.οχι οτι ειναι κανα σοβαρο ρουτερ το baudtec αλλα οκ.οτι αντεχει μετα απο τοσα χρονια ειναι θαυμα επισης δεν ειπα οτι πειραξες τα εργοστασιακα.αλλα καλου κακου εφοσον σου κανει αυτα τα θεματα αλλαξε κλειδωμα καναλι κτλ μηπως σκαλωνει εκει.δηλαδη αυτα που σου γραψα στο προηγουμενο post.
sotiris123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 οκ...σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.. να σε καλα....
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 οτι αλλο χρειαστεις μας λες και πες μας τι καταφερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.