sotiris123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 εχω ενα λαπτοπ π μπορει να συνδεθει σε δικτυο με σημα N... επειδη το modem μ δεν εχει n αν αγορασω αλλο θα δω διαφορεσ σε ταχυτητεσ??? εχω ενα thοmson 585v7.. αν το κρατισω πωσ μπορω να το κλειδωσω με mac address γιατι δεν καταφερα να το βρω...
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 εχω ενα λαπτοπ π μπορει να συνδεθει σε δικτυο με σημα N... επειδη το modem μ δεν εχει n αν αγορασω αλλο θα δω διαφορεσ σε ταχυτητεσ??? εχω ενα thοmson 585v7.. αν το κρατισω πωσ μπορω να το κλειδωσω με mac address γιατι δεν καταφερα να το βρω... α.το N οταν συνδεεται σε G παιζει σε g.σε ταχυτητα ιντερνετ δεν θα δεις καμια διαφορα.διαφορα στην ταχυτητα θα δεις αν εχεις πολλα pc που ειναι ειτε με καλωδιο ειτε με N συνδεδεμενα πανω στο ρουτερ και κανεις αντιγραφη αρχειων απο τον ενα pc στο αλλο.σε θεμα ιντερνετ καμια διαφορα. επισης το κλειδωμα με Mac address ειναι λιγο πονεμενη ιστορια στο thomson.και δεν εχει νοημα γιατι σπαει ευκολα.wpa2 βαλε η στην χειροτερη wpa η wpa+wpa2 ta hidden ssid mac address κλεισιμο dhcp και αυτα ειναι δευτερευοντα μετρα.το thomson για τις mac εχει επιλογες μεσα απο το cli του ρουτερ.μεσα απο το Interface εχει καποιες επιλογες.New station allowed via registration αλλα δεν ξερω ποσο παιζουν.η οταν μια συσκευη συνδεθει πανω αν πας μετα σε αυτο το Pc απο το Home network εχει επιλογη αν θα γινεται η οχι allowed πανω στο wlan.logika με mac address τα αποκλειει αλλα δεν το εχω δοκιμασει να δω ποσο παιζει.και οπως ειπα σπαει ευκολα με mac spoofing αυτο το κλειδωμα οποτε δεν εχει νοημα
sotiris123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οκ καταλαβα.. οποτε wpa+wpa2... γενικα το thomson ειναι καλο modem??? αν παρω καποιο αλλο υπαρχει περιπτωση να κλειδωνει ι ταχυτητα μ παραπανω??? τωρα κλειδωνει περιπου στα 1,5 με 2mbps down
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οκ καταλαβα.. οποτε wpa+wpa2... γενικα το thomson ειναι καλο modem??? αν παρω καποιο αλλο υπαρχει περιπτωση να κλειδωνει ι ταχυτητα μ παραπανω??? τωρα κλειδωνει περιπου στα 1,5 με 2mbps down ειναι πολυ σταθερο σε θεματα αποσυνδεσεων χωρις να σημαινει οτι πετυχαινει το μεγιστο σε συγχρονισμο.απο την αλλη επειδη λες οτι κλειδωνεις σε 1,5 με 2 Mbps (που καλο θα ειναι να κανεις ενα copy paste τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε ακριβως την γραμμη σου)ισως το Thomson να ειναι η καλυτερη επιλογη για να μην εχεις αποσυνδεσεις.γιατι 1,5 με 2 Mbps δειχνει λογικα πολυ μεγαλο attenuation οποτε ισως να μην κερδισεις πολλα με αλλο ρουτερ η ισως να εχεις αποσυνδεσεις.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το Thomson ειναι πολύ καλό router ειδικά και για δύσκολες γραμμές, τωρα αν ρωτάς αν με αλλο router θα σου ανέβει η ταχύτητα η απάντηση ειναι και ναι και οχι γιατι δεν εξαρτάται απο το router αποκλειστικά αλλα με την γραμμή καθαρά που έχεις και πόσο μακριά εισαι απο το dslam. Μπορεί να ανέβει λίγο αλλα και να κατέβει. Αν θέλεις δώσε μας μερικά χαρακτηριστικά τηε γραμμής σου μεσα απο το status του router να σου πούμε αν και για εμένα αν δεν υπάρχουν προβλήματα μένεις οπως εισαι.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το Thomson ειναι πολύ καλό router ειδικά και για δύσκολες γραμμές, τωρα αν ρωτάς αν με αλλο router θα σου ανέβει η ταχύτητα η απάντηση ειναι και ναι και οχι γιατι δεν εξαρτάται απο το router αποκλειστικά αλλα με την γραμμή καθαρά που έχεις και πόσο μακριά εισαι απο το dslam. Μπορεί να ανέβει λίγο αλλα και να κατέβει. Αν θέλεις δώσε μας μερικά χαρακτηριστικά τηε γραμμής σου μεσα απο το status του router να σου πούμε αν και για εμένα αν δεν υπάρχουν προβλήματα μένεις οπως εισαι. σε προλαβα. στις χαλια γραμμες συνηθως το thomson κλειδωνει και παραπανω απο αλλα ρουτερ.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σε προλαβα. στις χαλια γραμμες συνηθως το thomson κλειδωνει και παραπανω απο αλλα ρουτερ. ελεος για 1 λεπτό Τhomson για τον φίλο μας λοιπόν
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 απλα ας μας πει και τα χαρακτηριστικα .μην ειναι τιποτα 2 Mbit απο οτε η κανας διαλυμενος χαλκος η καμια λαθος καλωδιωση η λειπει κανα φιλτρο και δουμε κανα attenuation 20 Και καραφλιασουμε
sotiris123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 απο forthnet ειναι... πληροφοριεσ αυτα εννοείται? Link
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αν βλεπω εγω καλα το upload ειναι 1.2mbps το download το βλεπω και κλειδωνει στα 18mbps!
sotiris123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλα σε οτι κατεβαζω η ταχυτητα παιζει απο 1,5 με 2 mbps....
biomecanoid Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Mπερδεύεις τα bits με tα bytes Mbps is megabits per second MBps is megabytes per second 1 byte = 8 bit 2 MBps = 16 mbps άρα είσαι ok βγαίνει πάνω κάτω η ταχύτητα που κλειδώνεις. Δεν πιστεύω να περίμενες να κατεβάζεις με 18MBps ούτε στα πιο τρελα σου όνειρα δεν γίνετε αυτό χαχαχ
sotiris123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οχι οχι το ξερω οτι δεν προκειτε να πιασω τετοιεσ ταχυτητεσ... απλα ελεγα μηπωσ γινετε να κατεβαζω με πιο σταθερη ταχυτητα συνεχεια... για παραδειγμα τωρα κατεβαζω με 1,2μβπσ απο jdownloader ενω χθεσ κατεβαζα με 2... δεν γινετε να πιανω συνεχεια 2????
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Απο ATI, microsoft, nvidia αν κατεβασεις κατι ταυτοχρονα, τι ταχυτητες πιανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.