washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μα ούτως ή άλλως σκοπεύει να περάσει τα 7άρια (εξ' ου και οι αντιγραφές που κάνει, εν είδει μπακαπ)
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καμία σχέση πάντως το δικό μου με του vendettalove. Εμένα λειτουργούσε στην υποδεκαπλάσια ταχύτητα.
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά μπορείτε να δώσετε λίγο φως και σε μένα; Έχω WD 500αρη usb2.0 φάση και ενώ δούλευε κανονικά τον λειτούργησα σήμερα και πάει χελωνονικά... Κατέβασα τα προγράμματα που λέτε και τα παραθέτω. Μπορείτε να μου πείτε ενδεικτικές τιμές για read write access και δεν ξέρω και γω τι άλλο ώστε να καταλάβω τι φταίει; Ευχαριστώ Που πας ρε φίλε με 55°C φαντάζομαι ότι θα ανεβαίνει και πάνω από αυτό,βρες ένα φουρφούρι να του χτυπήσεις λίγο αέρα κοπανιστό μπας και στρώσει.
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Που πας ρε φίλε με 55°C φαντάζομαι ότι θα ανεβαίνει και πάνω από αυτό,βρες ένα φουρφούρι να του χτυπήσεις λίγο αέρα κοπανιστό μπας και στρώσει. Δε μου λες, ο εξωτερικός μου που δουλεύει στους 56-57 είναι φυσιολογικό; Δεν ξέρω και τι να τον κάνω γιατί είναι εξωτερικός! Να του βάλω κάνα ανεμιστήρα από πάνω;;
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 πάντα είναι αναλόγως των δίσκο αν έχεις το μοντέλο μπορείς να ψάξεις για της προδιαγραφές του αλλά γενικά οτιδήποτε πάνω από 50 αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο. Για το μοντέλο του φίλου από πάνω π.χ. η μέγιστη θερμοκρασία είναι η 60° (και γενικά οι ποιο πολύ δίσκοι εκεί είναι)που όταν έχει 55° είναι πολύ οριακά και εσύ ακόμα ποιο πολύ.
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για τον δικό μου στο site γράφει μόνο environment specs.
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Θα μπορούσες πάραυτα να μας έλεγες το μοντέλο,γενικά πάντως σχεδόν όλοι οι δίσκοι εκεί γύρο είναι το μέγιστο τους.
Panahs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ναι σόρυ, είναι ο WD Elements 2 TB. WDBAAU0020HBK.
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πω πω η WD μας λέει το πολύ εώς 104 fahrenheit που είναι 40°C σε άλλες σελίδες που των έχουν του δίνουν μόνο 35°C.
Panahs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Πω πω η WD μας λέει το πολύ εώς 104 fahrenheit που είναι 40°C σε άλλες σελίδες που των έχουν του δίνουν μόνο 35°C. Αυτό είναι environment temperature. Δεν μπορεί να είναι θερμοκρασία συσκευής.
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν θες διάβασε εδώ που έχει αρκετές πληροφορίες,με βασικότερη ότι μεταξύ ambient και πραγματικής θερμοκρασίας είναι 10°C οπότε πάμε 45-50°C max, όπως και να έχει ακόμα και 60°(που είναι για τους περισσότερους) να έχει μέγιστο ο δικός σου, εσύ είσαι στα 56-57 οπότε καλό δεν είναι.
Mr.Etherium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Περίεργα πράγματα. Πως γίνετε το Health του HD tune να είναι ok και ο δίσκος να σέρνεται? Εχω έναν seagate 320gb σχεδόν γεμάτο και δεν μπορώ να τον συνεφέρω. Έκανα ένα τεστ με το HDtune.. Εσείς που ξέρετε να διαβάζετε αυτά τα δεδομένα δεν μου λέτε και εμένα τι γίνεται ρε παιδιά? Επίσης στο Sentinel η υγεία είναι 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα