Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Macbook Pro 13"

gk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω ένα Macbook pro 13",και θέλω να σας ρωτήσω η Apple κάθε πότε βγάζει καινούργιο μοντέλο.Μην το αγοράσω τώρα και σε λίγες μέρες βγάλει άλλο.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω ένα Macbook pro 13",και θέλω να σας ρωτήσω η Apple κάθε πότε βγάζει καινούργιο μοντέλο.Μην το αγοράσω τώρα και σε λίγες μέρες βγάλει άλλο.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ακούγεται ότι θα βγει καινούργιο μοντέλο.

Και πέρσι, βγήκε ένα late 2010. Μετά όμως, βγαίνει και το early, το mid και μετά πάλι το late.

Η γνώμη μου είναι πως εάν δεν έχεις εξειδικευμένες απαιτήσεις (π.χ., όπως η αλλαγή που έγινε με την κάρτα γραφικών στα 13'' που η νέα δεν υποστηρίζει CUDA) πάρε όποιο κυκλοφορεί τον καιρό που θα αποφασίσεις να το αγοράσεις.

Εάν πάλι έχεις εξειδικευμένες απαιτήσεις, τότε είτε περίμενε να ανακοινωθούν επίσημα τα specs είτε κάνε την επιλογή σου από αυτά που υπάρχουν.

Δημοσ.

Απλά δεν καίγομαι να το πάρω τώρα,μιας και άμα ήξερα ότι θα βγει καινούργιο τον Δεκέμβριο,θα περίμενα να πάρω το καινούργιο.

Δημοσ.

Δεν προκειται να βγει κατι συντομα, γιατι δεν εχουν βγει καινουριοι επεξργαστες απο την intel.

Απο Μαρτιο-Απριλιο θα βγουν καινουριοι επεξεργαστες, οποτε τοτε περιμενουμε νεα μοντελα.

Το μονο που μπορει να κανουν τωρα ειναι πχ να αυξησουν ελαχιστα τις συχνοτητες των επεξεργαστεων των τωρινων μοντελων.

Πχ αντι για 2.3ghz να το δινουν με τον επεξεργαστη στα 2.5 ή 2.7ghz.

Αλλα νεοι επεξεργαστες που θα ειναι αισθητα πιο γρηγοροι, με αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων και βελτιωμενη αυτονομια θα βγαλει η intel την ανοιξη του 2012.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...