Προς το περιεχόμενο

Power Workstation

binas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ακριβως ο λογος αυτου του θεματος??

Ε-penis maybe??

απλα ενα μηχάνημα για πολυ βαριές εφαρμογές οπώς πολλαπλα vm rendering η ακομα και επεξεργασία video που οπου ναναι ολοκληρώνω

Δημοσ.

απλα ενα μηχάνημα για πολυ βαριές εφαρμογές οπώς πολλαπλα vm rendering η ακομα και επεξεργασία video που οπου ναναι ολοκληρώνω

Ωραια μεγια σου... και???.. το νοημα του θέματος δεν μπορω νσ καταλάβω...

Θες καποια βοήθεια ... πχ να σου προτεινουμε οθονη και περιφερειακα? Εχεις καποια αλλη απορεια η απλα ετσι μας το ανακοινωνεις γιατι απλα χάρηκες?

Βαλτο και στο lobby των ειδησεων αν είναι τοσο σημαντικό γεγονος!!

Ελεος ας μην ανοιγουμε ανουσια και εντελως ακυρα θεματα...

Να μας εβαζες τουλαχιστον κανενα bench να δουμε τι πουλια πιανει .. μπορει και να είχε καποιο ενδιαφέρον...

Αμα είναι ετσι να ανοιξω και εγώ ενα θεμα για τα τσιγαρα που αγορασα χτες και μου αρεσαν πολύ!! :mad:

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι κατάλαβα το post του φίλου binas,θέλει να του προτείνουμε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Ορίστε binas http://www.ecofinder.gr/categories/%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9_%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%95%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82 πάρε προσφορές και επέλεξε αναλόγως.

:P :P

Δημοσ.

οσον αφορά τον παροχο ηλεκτρικής ενεργειας εχεις πεσει 100% μεσα καιει τα αντερά του

και οσο για το benchmark ερχεται συντομα :-D

επίσης ηθελα να ρωτήσω αν ειναι καλύτερα με μονο 4 ddr 3 slots populated διότι αν βαλω παραπάνω οι μνήμες δουλευουν single channel

μήπως η ποσότητα ειναι καλύτερη απο το bonus bandwidth που προσφέρει το διπλό dualchannel 1για καθε cpu ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...