Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με αγορα εξωτερικου κουτιου για σκληρο δισκο

knestor023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι για αγορα εξωτερικου κουτιου για εναν wd ears tb και ριχνωντας μια ματια βρηκα καποιους σε τιμη κοντα στα 20 ευρω αλλα εχω την εξης απορια,γραφουνε για συμβατοτητα με usb 3 και ηθελα να ρωτησω αν αυτοματα θα γινεται η μεταφορα σαν usb 3 οταν θα εχω μια αλλη συσκευη που να υποστηριζει usb 3 η θα πρεπει ο δισκος να εχει καποια χαρακτηριστικα συγκεκριμενα?ευχαριστω και αν εχεται κατι καλο να προτεινεται στειλε κανενα λινκ

Δημοσ.

Το usb3 έχει μέγιστη ταχύτητα 5 Gbits/s που αντιστοιχούν σε 640mb/s δηλαδή εκτός και αν μιλάς για κάποιων (πολύ καλό)SSD δεν θα πιάσεις ποτέ την ταχύτητα.

Το USB2 έχει 60MB/s που είναι ποιο λογικό για συμβατικό δίσκο.

Ναι δεν διαφωνω αλλα η ερωτηση εχει να κανει αν απλα με ενα κουτι αυτοματα θα στελνει τα δεδομενα σε μια pci express σαν usb 3?

Δημοσ.

Η PCIe που κολλάει;

Αν πάνω σε μια τέτοια έχεις μια κάρτα για usb τότε και αυτή θα πρέπει να είναι με το πρότυπο usb3 για να πιάσει έστω την μέγιστη ταχύτητα του PCIe 500 Mb/s για την έκδοση PCIe 2 (ή διαβάζεις τι προδιαγραφές έχει,θα λέει στα specifications τη ταχύτητα μεταφοράς θα έχει).

Δημοσ.

Η PCIe που κολλάει;

Αν πάνω σε μια τέτοια έχεις μια κάρτα για usb τότε και αυτή θα πρέπει να είναι με το πρότυπο usb3 για να πιάσει έστω την μέγιστη ταχύτητα του PCIe 500 Mb/s για την έκδοση PCIe 2 (ή διαβάζεις τι προδιαγραφές έχει,θα λέει στα specifications τη ταχύτητα μεταφοράς θα έχει).

η pci e κολλαει στο οτι δεν υποστηριζει θυρα usb 3 η μητρικη μου οποτε θα πρεπει να το κανω μεσω pcie,δεν βρισκω οικονομικα κουτια περα απο αυτο

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8770/HYTEC-3-5%E2%80%98%E2%80%99-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%94%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-IDE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-SATA-USBE3-0-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-Hard-Drive-Enclosure-IDE-and-SATA-Black

Δημοσ.

Βάλτο απλά στο USB της μητρικής και άστο να δουλεύει με ταχύτητα usb2,60Mb/s είναι αυτά τι δίσκο σκέφτεσαι να βάλεις;Όπως είπα και πριν ούτε οι περισσότερη SSD δεν πιάνουν τέτοια ταχύτητα οπότε δεν χάνεις τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...