Προς το περιεχόμενο

Συζητηση για τα μισο-τελειωμενα παιχνιδια

gavros10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αφορμη καποια παιχνιδια που εχουν βγει αυτον τον χρονο τα οποια εχουν χαρακτηριστει αθλια

λογω προχειροτητας αποφασισα να κανω αυτο το τοπικ ωστε να δουμε τι φταιει

μια μικρη λιστα με μισοτελειωμενα παιχνιδια κατα την γνωμη μου

Call of duty Black Ops

Dead Island

Rage

Δημοσ.

οχι ρε φίλε το black ops ?Εγώ το καραγουστάρω

μια χαρά το έβαλε... τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου. και ακόμα και τώρα δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει να δουλεύει σε όλα τα pc. βαρέθηκα να περιμένω...

πάντως το τι φταίει φυσικά είναι πολύ απλό... αρκεί να έχεις δουλέψει σε καινούριο μαγαζί για να το καταλάβεις (έχω "ανοίξει" 2 μαγαζιά)

το ανοίγουν για να δούν τι κόσμο προσελκύει και αν αξίζει να συνεχίσουν να το αναπτύσουν... είναι εταιρίες και λειτουργούν ΜΟΝΟ με οικονομικούς στόχους...

επίσης είναι και το άλλο... τα παιχνίδια του υπολογιστή είναι πιο δύσκολο να δουλέψουν σε όλους τους υπολογιστές γιατι δεν έχουν το ίδιο hardware... οπότε και πρέπει να βγαίνουν patches για να το υποστηρίζουν. στις κονσόλες είναι πιο απλό.

Δημοσ.

οχι ρε φίλε το black ops ?Εγώ το καραγουστάρω

ξερω τι λεω

το θεμα μας ειναι οτι βγαινουν πολλα παιχνιδια τον τελευταιο καιρο τα οποια ειναι un-playable

Δημοσ.

Αυτο που φταιει ειναι εξισου οι developers οσο και το συγκεκριμενο κοινο που τους υποστηριζει. Αν υποθεσουμε οτι ενα παιχνιδι εχει μια υγιεις πορεια development τοτε (αναλογα) μια 2 ετια ανα sequel ειναι καλα. Αν ομως εχεις στανταρ κυκλοφορια καθε χρονο μονο και μονο για να πουλησεις στα παιδακια τα οποια "αντρα θελουν, τωρα τον θελουν" αυτα παιρνεις.

Κανεις δεν εχει υπομονη πλεον (εγω παιζει να ειμαι ο μοναδικος μαζι με μερικους αλλους) να περιμενει 2-3 χρονια για παιχνιδια "της γραμμης/ fast food" απο τη στιγμη που σε αυτο το διαστημα φτιαχνεις μεγαθηρια τυπου Uncharted 2/ Dark Souls.

Δημοσ.

Πραγματικά κ γω εκεί εντοπίζω το πρόβλημα.Λόγω της τεράστιας διεύρυνσης του κοινού αφενός με την μεγαλύτερη εξάπλωση του pc κ με τη σύφιλη της κονσόλας πλεον "gamer" θεωρούνται κ άτομα που παίζουν μόνο pro, cod και battlefield. Οπότε οι εταιρίες κοιτάνε πως θα πιάσουνε το κοινό αυτό αδιαφορώντας για την ποιότητα των παιχνιδιών που βγάζουν αφού ξέρουν ότι μόνο με το 9.5,10 του gamespot που θα παρουνε θα πουλήσουν.

Ένας χρόνος για develop σοβαρού παιχνιδιού μου φαίνεται τραγικά μικρός. Είναι δλδ μιας μορφής "ξεπέτα". Πόσα παιχνίδια βγαίνουν, σε βομβαρδίζουν με διαφημίσεις από gamespot μέχρι και πλαίσιο ( :eek: ) και με το που βγουν ξεφουσκώνουν (βλέπε homefront,dead island,rage κλπ)

συνεπώς καλά κάνει η blizzard και μας ψήνει το ψάρι στα χείλη με τα συνεχόμενα postpone, τουλάχιστον ξέρεις ότι θα παίξεις ένα παιχνίδι που έχει πέσει πολύ δουλειά σε development και είναι σχεδόν άρτιο κ από plot και απο gameplay και από durability και επαναληψιμότητα.

Δημοσ.

δεν νομιζω να ισχυει τοσο πολυ αυτο

το rage για παραδειγμα το φτιαχνανε 4 χρονια απο οτι ξερω. τo dead island εφτιαχναν και αυτο κατι χρονια

δεν νομιζω gamers να πιεσαν την εταιρια που εφτιαξε το homefront να το βγαλει γρηγορα. ηταν απλα ενα αθλιο παιχνιδι

μιας και το θυμηθηκα το saboteur ηταν αδικο που βγηκε με τοσα bugs. σε αυτη την περιπτωση φταιει η EA

στην σειρα call of duty η πιεση ειναι μεγαλη νομιζω γιατι θελουν να τα βγαζουν καθε χρονο. η treyarch ομως που ειχε αναλαβει την αναπτυξη του

ειναι φημισμενη για τα κακα παιχνιδια που κυκλοφορει βλ. world at war. οπου βλεπετε treyarch τρεξτε μακρυα

Δημοσ.

Ξεφεύγετε από το θέμα όμως.

Μισοτελειωμένο παιχνίδι το KOTOR 2. Δέν προλάβαν το deadline και το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού ήταν οικτρό. Όλη σου η πορεία στο παιχνίδι κατέληγε στα σκουπίδια...

Δημοσ.

Ξεφεύγετε από το θέμα όμως.

Μισοτελειωμένο παιχνίδι το KOTOR 2. Δέν προλάβαν το deadline και το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού ήταν οικτρό. Όλη σου η πορεία στο παιχνίδι κατέληγε στα σκουπίδια...

δεν το ξερω το παιχνιδι. το star wars ειναι;

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι μικρούλης για να μήν το ξέρεις.

Μιλάμε φυσικά για το Knights Of The Old Republic 2.

Ανήκει στα καλύτερα παιχνίδια ever, αλλά όπως είπαμε, το τελευταίο κεφάλαιο ήταν απλά καταστροφή.

Δημοσ.

Πιστευω οτι πιο πρεπον ειναι να χαρακτηριστει ενα παιχνιδι μισοτελειωμενο αναλογα με τα bugs του περισσοτερο κ οχι αν μας αρεσε ή αν περιμεναμε περισσοτερα.Αυτο ειναι υποκειμενικο. Εμενα για π.χ το dead island που αναφερθηκε μου αρεσει πολυ και δεν βρισκω λογο για τοσο θαψιμο

Δημοσ.

Δέν είναι απαραίτητα θέμα bugs. Δέν καθορίζει αυτό ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι.

Στη περίπτωση πιό πάνω με το KOTOR 2, έχεις ένα άρτιο τεχνικά παιχνίδι από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Δημοσ.

Καλα το Dead Island που κολλαει?Ειναι τρελο fun game και εντελως underrated.

Για μένα όχι... θα έλεγα overrated. Και φυσικά το παράτησα και εγώ, ευτυχώς όμως στην αρχή του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...