Προς το περιεχόμενο

Αγορα Μητρικης

knestor023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια μητρικη και θελω να την αναβαμισω χωρις ομως να χρειαζεται να αλλαξω τις μνημες μου και τον επεξεργαστη(τουλαχιστο για την ωρα)με ενδιαφερει να ειναι μια συνχρονη η οποια να εχει sata 3 kai usb 3 θυρες τουλαχιστο μιας και η δικια μου asus P5Q3 δεν εχει πανω,τωρα αν εχει και καμια υποδοχη για hdmi δεν με χαλαει,ισως και wifi.και αλλη μια ερωτηση εχω socket 775,θα πρεπει να αλλαξω?θα ειναι συνβατο με τις μνημες και την καρτα γραφικων?(GTS 450 2 GB)

δωστε μου καποιες προτασεις χωρις να υπερβαινω τα 100-120 ευρω η καποιες καλυτερες τις οποιες να αναζητησω σε used κομματια.ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν αξίζει και δεν είναι συμφέρον να κανείς αναβάθμιση την μητρική σου .

Εάν δεν σε ικανοποιεί ο υπολογιστής πουλά τον και πάρε εναν καινούριο ;)

Δημοσ.

Δεν αξίζει και δεν είναι συμφέρον να κανείς αναβάθμιση την μητρική σου .

Εάν δεν σε ικανοποιεί ο υπολογιστής πουλά τον και πάρε εναν καινούριο ;)

δεν ειναι θεμα μη ικανοποιησης αλλα το να μεταφερω πολλα και μεγαλα αρχεια για μενα ειναι σκοτωμα.τωρα να το πουλησω ολο το σετ 400 ευρω και να δωσω αλλα 500 για να παρω καινουργιο δεν ειναι απλο.οποτε αλλαζω τη μητρικη τωρα και αργοτερα το cpu(E-8500) και νομιζω ειμαι κομπλε.τωρα αν δεν τα χω ολα σε DDR5 δεν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα

Δημοσ.

Ο e8500 επειδή τον έχω κιόλας είναι θηρίο επεξεργαστής μέχρι και σήμερα .

Με ένα 600Ε το πολύ ανάλογα την χρήση που θα κανείς φτιάχνεις ένα αξιοπρεπέστατο pc .

Η πρόταση η δική μου είναι να πάρεις κάποιον ssd τώρα η κάποιον μεταχειρισμένο επεξεργαστή και να αφήσεις την μητρική .

Δημοσ.

Διαφορές sataII vs sataIII σε μηχανικό δίσκο είναι αμελητέες , αν μιλάμε για ssd , τότε ναι (θα) υπάρχει διαφορά

UsbIII μπορείς να βάλεις με pci card με ~15Ε ... κράτα τα χρήματά σου.

δεν το ηξερα οτι γινεται,γιατι αλλιως η μητρικη μου ειναι αληθεια μια χαρα.μαλλον δινω τα 15 και καλυπτομαι και αργοτερα βλεπουμε.σε ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...