RipperRoo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, θα ηθελα μερικες γνωμες για μια συνθεση PC. Σκεφτομαι να τα παρω απο ενα μαγαζι καθως δεν εχω ξανασυνθεσει εξαρχης ποτε... Δεν χρειαζομαι: Οθονη (Samsung SyncMaster P2370), mouse, keyboard, ηχεια και λειτουργικο συστημα (θα μπουν W7(x64)) Ολα τα υπολοιπα θα αγοραστουν εξ'αρχης Στην πρωτη συνθεση που εκανα (που εβαζα οτι μου γυαλιζε) ειχα τα εξης: αλλα απ'οτι βλεπετε ξεφυγα λιγο στο budget..... :'-( κανοντας περικοπες...κατεληξα στο εξης: το οποιο ειναι εντος budget αλλα θα ηθελα καποιες εξτρα αποψεις γιατι δεν ξερω και γω ποτε θα ξαναβρεθουν χρηματα για "διορθωση λαθων" και αναβαθμιση! (για παραδειγμα...αξιζει τον κοπο ο ssd? ειδικα τη στιγμη που ειναι 60GB? ειναι αρκετα δηλαδη τα GB για να λειτουργησει ανετα το OS? επισης..δεν μ'ενδιαφερει σχεδον καθολου να παιζω παιχνιδια..το μονο που θελω απο την καρτα γραφικων ειναι να ανταπεξερχεται φουλ σε ταινιες κτλ... γενικοτερα το pc προοριζεται για γενικη χρηση χωρις βαρια προγραμματα) περιμενω να ακουσω τη γνωμη σας!
terry308 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Η 6670 είναι "ακριβή" για ταινίες και μόνο , από εκεί και πέρα είναι μια καλή σύνθεση ... GeForce GT 520αθόρυβη και ικανή να παίξει τις ταινίες χωρίς πρόβλημα Για τον ssd δεν ξέρω αν αξίζει να μπεί ... για τη χρήση που το θέλεις , βάλε τον 500αρη*της samsung και τον 2ΤΒ(για αποθήκη) και ανέβασε τη ram @8gb ... με τα ρέστα Το κουτί είναι γούστο του καθενός ... το τροφοδοτικό ακριβό βγαίνει... αν μπορείς να το συνδέσεις εσύ Akasa ES Power AK-P550AG8-SLEU αλλιώς Corsair Power Supply 430W και η Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 μου αρέσει περισσότερο *Samsung HD502HJ vs OCZ Vertex 2 90GB SSD
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ωραιο φαινεται, αλλα πιστευω οτι και χωρις ssd παλι ικανοποιημενος θα εισαι
RipperRoo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Για τον ssd δεν ξέρω αν αξίζει να μπεί ... & ωραιο φαινεται, αλλα πιστευω οτι και χωρις ssd παλι ικανοποιημενος θα εισαι οντως, μετα απο λιγα βιντεακια αποφασισα να τον αφησω εξω προς το παρον τον ssd, και κατεληξα σ'αυτην τη συνθεση:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.