stratos789 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 για σας παιδιά και πάλι. λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα δυο είναι καλύτερο για ps3. έχω κατεβάσει την beta έκδοση για το battlefield 3 και δεν με εντυπωσίασε και τρελά όπως τα βίντεo που έβλεπα στο youtube και νόμιζα θα είναι ωραίο(εκτός αν κάνω λάθος). και ποιο από τα δυο έχει ποιο ωραίο gameplay και στην καριέρα αλλά και στο multiplayer. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
optimus_crime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 για σας παιδιά και πάλι. λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε ποιο από τα δυο είναι καλύτερο για ps3. έχω κατεβάσει την beta έκδοση για το battlefield 3 και δεν με εντυπωσίασε και τρελά όπως τα βίντεo που έβλεπα στο youtube και νόμιζα θα είναι ωραίο(εκτός αν κάνω λάθος). και ποιο από τα δυο έχει ποιο ωραίο gameplay και στην καριέρα αλλά και στο multiplayer. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εξαρτάται φίλος από τα γούστα του καθενός. Π.χ αν σου πω εγώ bf3 , άλλος θα σου πει mw3. Από campaigns βέβαια αξίζει το modern warfare 3 απο ότι ξέρω απο τις προηγούμενες εκδόσεις. Όσο για mp δικιά μου προτίμηση είναι ότι το battlefield 3 αγκίζει περισσότερο τον ορο 'πόλεμο'. Εγώ προσωπικά θα πάρω battlefield3(έχω ήδη προπαραγγήλει το παιχνίδι και το περιμένω σε limited edition) και θα τσιμπήσω και το cod τον χειμώνα απο ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.