Mixail-1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κατ'αρχας καλησπερα σε ολους.Επειδη κατα καιρους ολο και καποιο παιχνιδακι απο τα MAME μου κολλαει στο μυαλο και θελω να το παιξω οπως επισης υπαρχουν πολλα ακομα παιχνιδακια τα οποια επαιζα παλια αλλα δεν μπορω να τα παιξω λογο πληκτρολογιου...σκεφτομαι να κατασκευασω μονος μου τα κλασικα, δηλαδη ενα μοχλο (ο οποιος θελω να ειναι απαραιτητα στα δεξια γιατι μια ζωη αναγκαζομουν να σταυρωνω τα χερια για να παιζω..) τα κουμπακια (μεχρι το πολυ να βαλω εξι αν και τεσσερα πιστευω ειναι υπερ αρκετα) και επισης τα κλασικα κουμπακια για start και απαραιτητα καταληξη usb για να το συνδεω στον υπολογιστη.Ειναι αμαρτια τοσο καιρο να βασανιζομαι και ειμαι σιγουρος ολοι οι παλιοι που ειμασταν στην εποχη με τα ηλεκτρονικα και τα φλιπερακια με καταλαβαινουν..Οποτε ανακεφαλαιωνουμε,πως μπορουμε να βρουμε υλικα?Εχω δει στο ebay τα κουμπια και τετοια αλλα τι γινεται με τα κυκλωματα που θα χρειαστουν?Να αγορασω κατι ετοιμο δεν το βλεπω μιας και ειμαι ιδιοτροπος και ολο κατι δεν θα με βολευει (μοχλος αριστερα η' κοντα στα κουμπια κτλ) οποτε τι θα χρειαστουμε γενικα?Τα φωτα σας παρακαλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.