soso75 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι το παιχνίδι το πήρα τελευταία στιγμή απο το Steam στα 2.74 με την έκπτωση μετά απο μιά ώρα πήγε στα 10.99 Δέν πείραζει αφού λέτε ότι αξίζουν θα τα πάρω με 6 ευρώ και τα δύο DLC και πάλι σύνολο θα είμαι στα 8.74 σε σχέση με την τιμή του. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από soso75
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εγώ το χτύπησα στα 7 ευρώ από το gamersgate. Ολα καλά εκτός από κάποια προβληματάκιαστα γραφικά που βγάζει καμιά φορά όταν παίρνεις το σπαθί. Βέβαια τρέχω windows 8 Release Preview.
skiabox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Το παιχνίδι το τελείωσα και είναι πραγματικά καταπληκτικό. Από τα καλύτερα gameplay που έχω δει ποτε! (και έχω προλάβει και τη δεκαετία του 80) Περιμένουμε με ανυπομονησία το 2ο.
mchls Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Orcs Must Die! 2 will get a new, ‘Endless Game’ mode; new screenshots unveiled Orcs Must Die! 2 Key Features: •Co-Op! – Play as the War Mage, the headstrong hero who charges into danger, or play as the more strategic Sorceress who keeps the mob at bay with mind-control and magic.•Story-based Campaign – Pick up where the original game left off with a brand new story-based campaign that you can play in Single-Player or Co-Op! •Endless Mode – Play alone or join a friend to put your skills to the test against endless waves of increasingly difficult enemies. •Over 20 Deadly Enemies – Face a n army of vile new creatures like Earth Elementals, Trolls, and Bile Bats. And they’ve brought all of your favorite trap-fodder from the original Orcs Must Die! along with them! •More than 50 Traps, Weapons, and Guardians – Choose from an enormous armory of new and classic defenses, including an all new assortment of magical trinkets. •Massive Upgrade System – With more than 225 persistent trap and weapon upgrades to unlock, you can build an arsenal perfectly suited to your slaying style.
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγώ έβαλα ένα dlc και μάλιστα είναι πολύ μεγάλο παλούκι.Εχει 5 πίστες.
mchls Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Save 75% on Orcs Must Die! on Steam Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από mchls
benign Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια το επιπεδο ''Killing Fields'' για να μας σπασουν τα νευρα το εχουν? Πολυ δυσκολο.
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ε, όχι και δύσκολο!!! Άνετο 5άρι στο NightMare... Υπάρχει ''κόλπο'', αν θες το ξερνάω!
benign Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ε, όχι και δύσκολο!!! Άνετο 5άρι στο NightMare... Υπάρχει ''κόλπο'', αν θες το ξερνάω! Κατσε να βασανιστω λιγο ακομη και αν δεν κανω ενδοξη νικη,(μιλαμε θελω απο 4 skulls και ανω)θα σου πω να στειλεις p.m.
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κατσε να βασανιστω λιγο ακομη και αν δεν κανω ενδοξη νικη,(μιλαμε θελω απο 4 skulls και ανω)θα σου πω να στειλεις p.m. 4 κρανία; Μην συμβιβάζεσαι...5 κρανία να πάρεις, τίποτα λιγότερο...Σε θέλω πραγματικό γενοκτόνο των Ορκάδων (ΟΧΙ του νησιωτικού συμπλέγματος)... Όποτε θες, στείλε pm!
benign Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Thanks,κοιτα συγνωμη βλακεια μου μπερδευτηκα,το Rebirth ειναι που με δυσκολευει οχι το Killing Fields. Θα σε ενημερωσω αν δεν τα καταφερω. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από benign
mchls Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Και δαύτο ευκολάκι είναι... Και κλασσικά και εδώ υπάρχει ''κόλπο-στρατηγική''! Οπότε βασανίσου, προσπάθησε και αν θες στείλε pm, να κανείς μια ομορφιά!
benign Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Και δαύτο ευκολάκι είναι... Και κλασσικά και εδώ υπάρχει ''κόλπο-στρατηγική''! Οπότε βασανίσου, προσπάθησε και αν θες στείλε pm, να κανείς μια ομορφιά! Ενταξει το ξεπερασα αλλα τωρα ειμαι στο πιο δυσκολο επιπεδο, το ''Squeeze''. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από benign
mchls Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ενταξει το ξεπερασα αλλα τωρα ειμαι στο πιο δυσκολο το ''Squeeze''. Αυτο πραγματικα ειναι δυσκολουρα...Θελει σωστη διαχειριση των αρχικων χρηματων σου, σε συναρτηση με σωστες στρατηγικες...Ειδικα οι ''κεντερηδες'' αποτελουν μεγα πονοκεφαλο! Παντως δεν αποτελει και το απολυτο φοβητρο, + οτι ειναι πιστα που δινει πολυ χρημα (με την σωστη weaver)... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα