Προς το περιεχόμενο

Orcs Must Die!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντόπισα ένα νέο παιχνιδάκι πριν κάποιες μέρες στο steam.

Αν και δε με χαροποιεί ιδιαίτερα μια γενοκτονία των Orc (δεν μπορούσε να είναι gnomes? :devil:) μπορώ να πω ότι από το demo φάνηκε πολύ καλό. Είναι τύπου tower defence αλλά σε 3rd person view. Ωραία απλά γραφικά, smooth gameplay και αρκετό χιούμορ.

Πολύ μεγάλο αρνητικό βρίσκω βέβαια την έλλειψη του co-op που νομίζω θα μέτραγε πάρα πολύ.

Κυκλοφορεί στις 12.10.11 στα 10.99Ε από steam (προσωπικά θα περιμένω χριστούγεννα να βάλει κανα -50%,-75%, αφού δεν έχει co-op)

http://www.robotentertainment.com/games/orcsmustdie

http://store.steampowered.com/app/102600/

από το official site:

Orcs Must Die! challenges players to defend fortresses under siege. With a wide variety of traps and weapons to choose from, Orcs Must Die! dares players to find the best ways to hack, launch, flatten, gibletize, and incinerate an endless army of filthy orcs and their vile allies. Orcs Must Die! features a vibrant look, addictive gameplay, and a blatant disregard for the welfare of orcs.

Play as the War Mage and defend 24 fortresses from an enraged mob of orcs and 11 other villainous monsters.

Choose from a selection of 6 weapons and magic spells and 17 traps that hack, launch, flatten, gibletize, and incinerate your enemies.

Upgrade your traps, spells and weapons to cater the game to your personal play style.

Cleverly combine traps and spells for higher scores on the leaderboards.

Expertly wield your wits and your weapons through the story-driven campaign and unlock a brutal “Nightmare” campaign.

Replay fortresses endlessly, combining different defenses and tactics every time!

Δημοσ.

Από την robot είναι!

Ίδια γραφικά με το AOE: O ;p. Δεν έχουν όρεξη να φτιάξουν νεα μηχανή οι άνθρωποι!

Για την τιμή του ωραίο φαίνεται. Λίγο επαναλαμβανόμενο όμως...

Δημοσ.

Μολις το τερματισα...

Καλα παιδες φοβερο παιχνιδακι, απαιτει στρατηγικη, μικρο σε διαρκεια, φοβερο και τρομερο περιβαλλον, αρκετα κιλα χιουμορ, τρελες μουσικες και πανω απ' ολα orcs...

Δημοσ.

τα χριστουγεννα αμα το βαλει σε καλη προσφορα και εχω λεφτα θα το τσιμπησω

Τσιμπα το φιλε μου, ανεπιφυλακτα...

Δημοσ.

Τσιμπα το φιλε μου, ανεπιφυλακτα...

μου το ειχε φερει ο θειος και ειχαμε παιξει μεχρι την 7η πιστα. αλλα μου εφερε και ενα update και κρασαρε το game συνεχεια

δεν ασχοληθηκα γιατι δεν θελω να το τερματισω πριν το αγορασω μονος μου

Δημοσ.

μου το ειχε φερει ο θειος και ειχαμε παιξει μεχρι την 7η πιστα. αλλα μου εφερε και ενα update και κρασαρε το game συνεχεια

δεν ασχοληθηκα γιατι δεν θελω να το τερματισω πριν το αγορασω μονος μου

Σεβαστο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό το παιχνίδι δεν το περίμενα να κολλήσω σε παιχνίδι τύπου "tower defense" αλλά αυτό πραγματικά το αξίζει είναι πολύ διασκεδαστικό και καλο-σχεδιασμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρα πολύ καλό το παιχνίδι δεν το περίμενα να κολλήσω σε παιχνίδι τύπου "tower defense" αλλά αυτό πραγματικά το αξίζει είναι πολύ διασκεδαστικό και καλο-σχεδιασμένο.

Όταν μιλάει ο Μιχάλης, δεν τον ακούτε! ! !

Βρε σας λέω το παιχνίδι δεν παίζεται...mrgreen.png mrgreen.png mrgreen.png

Επεξ/σία από mchls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...