LuNaTiC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αξίζει να βάλω την όποια τελευταία version έχει βγει σε κάποιο νέο υπολογιστή ? Θα αξίζει τον κόπο ή θα είμαι κάθε λίγο και λιγάκι με προβλήματα ή υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσουν ή κάτι άλλο και δε θα μπορώ να δουλέψω ? Thanx in advance
insomnier12345 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Για κύριο λειτουργικό σύστημα, όχι μην το βάλεις. Για να το δεις και να σχηματίσεις μια γνώμη τέλος πάντων, βάλ' το. Αλλά ως δευτερεύον λειτουργικό, γιατί πρώτα απ' όλα δεν είναι καν beta έκδοση, είναι developer preview, οπότε μπορεί να σου παρουσιάσει κάθε είδους πρόβλημα. Εκτός των άλλων, πιστεύω πως δεν είναι καν για λάπτοπ ή σταθερό, χωρίς οθόνη αφής, αλλά αυτό είναι ένα άλλο, πολύ μεγάλο θέμα.
flik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοίταξε εγώ πιστεύω πως αν δεν σου βγάλει προβλήματα απο την αρχή, και το σετάρεις και δουλεύει, μετά δεν πιστεύω να βγάλει πρόβλημα. Εγώ το έχω ως το main os αυτή τη στιγμή. Αλλά μόνο αν δεν κάνεις σοβαρή εργασία στον υπολογιστή. Πχ εμένα αν μου βγάλει πρόβλημα, δεν θα καώ και τόσο. Αν έχεις χώρο στο δίσκο, βάλε win 7 και win 8. Αυτό είναι το καλύτερο. Ίσως μετά να μπορείς να σβήσεις και τα 7 αν δεις οτι τα 8 σε καλύπτουν. Αλλά αν γενικά και κάνεις και δουλειά στον υπολογιστή, όχι δεν αξίζει.
LuNaTiC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Προβλέπετε να βγει κάτι στο άμεσο μέλλον που θα είναι άξιο να "φορεθεί" ως πρωτεύον λειτουργικό ?
biomecanoid Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα άμα είσαι σε θέση να αντιμετωπίζεις τα οποια τυχόν προβλήματα παρουσιαστούν και λοιπά μπορείς να βάλει και windows8. Έχω πάντα βάζω τα καινούργια OS στα pc μου εκτος άμα εκείνη την περίοδο κάνω κάποια σοβαρή δουλειά. για παράδειγμα εγώ είχα χρ όταν όλοι είχα 98 και ΜΕ και με κορόιδευαν τι είναι αυτό πως είναι έτσι και λοιπά. Όπως και τώρα σε ένα παλιό dual Ρ3 tualatin 1.4ghz έχω βάλει windows 7 και τα έχει για την πλακα άμα δεν άνοιξης το pc να dis τι εξής μέσα νομίζεις είναι καινούργιο.
ntg1980 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ δε το συνιστώ... Πέρα από τα προβλήματα συμβατότητας σε εφαρμογές και (το χειρότερο) σε hardware που ενδεχομένως να συναντήσεις, είναι ένα λειτουργικό σύστημα σε στάδιο δοκιμής! Αποκλείεται να λειτουργούν τα πάντα σωστά, για να μη πω καλύτερα πως αποκλείεται να λειτουργούν "τα πάντα"! Μη γίνεσαι πειραματόζωο της microsoft και μη βάζεις σε έναν νέο υπολογιστή ένα μη ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα, που δε θεωρείται αξιόπιστο ως δοκιμαστικό, πόσο μάλλον όταν η ίδια εταιρεία σου προσφέρει τα Windows 7 που είναι στρωμένα, άψογα και ό,τι καλύτερο έχει βγάλει ως σήμερα... Ας κυκλοφορήσουν πρώτα με το καλό και θα δείξει πόσο καλά είναι και κατά πόσο λειτουργούν σωστά και χωρίς προβλήματα όλες οι νέες δυνατότητες που θα προσφέρουν.
Xvipes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Λειτουργικό της microsoft που δεν έχει βγάλει τουλάχιστον το πρώτο service pack μην το βάλεις σε κανένα p.c (εξαίρεση ίσως τα 7 που ουσιαστικά ήταν το service pack 3 των vista οπότε )
ntg1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Λειτουργικό της microsoft που δεν έχει βγάλει τουλάχιστον το πρώτο service pack μην το βάλεις σε κανένα p.c loooooool Δε θα διαφωνήσω!!! Ξεχνιούνται τα μαύρα χάλια των Windows XP πριν βγει το SP1? Απλά τότε είχανε οι 3 στους 10 υπολογιστή (εκ των οποιών οι 2 με Windows '98) και δεν έγινε θόρυβος! Για τα Vista δε το συζητάμε καν πως όποιος τελικά τα κράτησε, σώθηκε με τον ερχομό του Service Pack 2 & τις 150 κρίσιμες διορθώσεις μέσω Update...
Xvipes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Για τα Vista δε το συζητάμε καν πως όποιος τελικά τα κράτησε, σώθηκε με τον ερχομό του Service Pack 2 & τις 150 κρίσιμες διορθώσεις μέσω Update... και τελικά το ονόμασαν windows 7
ntg1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ένα πράγμα βρήκα αρνητικότατο στα Windows 7, ότι κυριολεκτικά "καταπίνουν" τις μπαταρίες των netbooks! Το διάβασα σε διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο και το επιβεβαίωσα μετά κι ο ίδιος μου. Ενώ στα laptop χειρίζονται πολύ καλά την ενέργεια της μπαταρίας, στα netbooks ακόμη και με την έκδοση starter που συνήθως είναι προεγκατεστημένη, η μπαταρία ξετινάζεται! Έπεσαν 2 ίδια μοντέλα στο χέρι μου με Windows XP & 7 Starter αντίστοιχα, που στο πρώτο η μπαταρία κρατούσε ως και 50% (για να μη πω παραπάνω) ώρα, από το δεύτερο. Άλλαξα τις μπαταρίες μεταξύ τους, παρόλα αυτά η κατανάλωση των 7 παρέμενε η ίδια! Αυτό θα πρέπει να το προσέξει η microsoft με τα Windows 8. Δεν έχουν όλα τα netbooks το ίδιο καλές μπαταρίες, ώστε να μπορούν να έχουν καλές επιδόσεις! Πρέπει τόσο οι κατασκευαστικές εταιρείες, όσο και η microsoft, να γεφυρώσουν τη διαφορά με κάποιο τρόπο. Σε netbook με Vista (το ένα και μοναδικό μοντέλο που τυχαία βρήκα πρόσφατα, με Home Basic προεγκατεστημένα) η κατάσταση ήταν..... τραγική!!! Δε μπορώ να περιγράψω το τι πάτημα έτρωγε το καημένο για να μπορέσει να "σηκώσει" το λειτουργικό σύστημα! Σερνότανε ο Δίας και η Αφροδίτη μέσα, η βελόνα της Ram με 2gb Ram ήταν κολλημένη στο 100% (αν είχε 200 θα έφτανε κι εκεί) και δε μπορούσες να κάνεις τίποτα, χωρίς να κολλήσει. Στα 7 Starter τουλάχιστον, άσχετα από τη κατανάλωση ενέργειας, λειτουργούν όλα άψογα (στα μέτρα ενός netbook)!
Xvipes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Blame search index, prefetch, windows aero και desktop gadgets.Βγάλτα και θα δεις διαφορά στην μπαταρία σίγουρα.
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τώρα κατάλαβα γιατί η 9άρα μπαταρία του netbook μου αντέχει πλέον 5 ώρες, από εκεί που άντεχε 7+ με τα XP!...Για την 3άρα μανίσια να μη μιλήσω, βγάζει μία ώρα και κάτι... Αλλά και πως να απενεργοποιήσεις τόσα χαρακτηριστικά, αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τα XP.
ntg1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καταρχήν τα Windows 7 Starter δεν υποστηρίζουν Aero, κι έπειτα θα συμφωνήσω με τον από πάνω... Ποιο το νόημα να απενεργοποιηθούν? Υποτίθεται πως επέλεξα ένα netbook με Windows 7, για να έχω συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τέλος πάντων... Θα δοκιμάσω και θα δω. Thanx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.