Προς το περιεχόμενο

iPhone 3Gs Power IC

loumbas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iphone 3gs και μάλλον μου κάηκε το τσιπάκι της διαχείρησης ενέργειας (Power IC) λόγω φορτιστή αυτοκινήτου. Έχω δοκιμάσει άλλη οθόνη, μπαταρία και φορτιστή και γενικά τα πάντα όλα, αλλά... τίποτα! Κατέληξα σε αυτό τυχαία από μια αναζήτηση στο ebay όπου βρήκα και το συγκεκριμένο τσιπάκι! Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω κανέναν στην Ελλάδα που να το έχει και να κάνει τέτοια αλλαγή και εγώ ο ίδιος δεν έχω ούτε την εμπειρία, ούτε τον εξοπλισμό. Ξέρεις κανείς να μου προτείνει κάτι; Ας είναι και στο εξωτερικό, φτάνει να είναι οικονομικό και αξιόπιστο.

Υ.Γ. Έλεος! Έπηξε το google από επισκευαστές iPhone και τα μοναδικά που αλλάζουν είναι μπαταρίες και οθόνες που τα αλλάζει και ένας πιτσιρικάς που να πιάνουν λίγο τα χέρια του και έχει δει και 10 how to στο youtube! Συγνώμη αν προσβάλω κάποιους αλλά από όσους πήρα κανείς δεν το έκανε.

Δημοσ.

Είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις κάποιο ολοκληρωμένο πάνω σε πλακέτα τέτοιας συσκευής, τα κυκλώματα είναι σε πάρα πολύ μικρή κλίμακα. Ακόμα και να βρεις κάποιον που θα θέλει να δοκιμάσει, δε θα αναλάβει καμία ευθύνη για την επισκευή. Κοινώς, «δοκιμάζω, αλλά άμα το διαλύσω δε φταίω».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...