alximistis_82 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, παιδια! Την Τριτη που μας περασε αγορασα τον ssd της υπογραφης μου. Στο ψητο τωρα, εκανα την Τριτη την εγκατασταση των windows 7, κανω αξιολογηση μετα την εγκατασταση και μου λεει για τον σκληρο 6.7, μετα απο λιγη ωρα ξανα κανω αξιολογηση και μου λεει 6.9 και εκει εμεινε οσες αξιολογησεις του ξανα εκανα. Σημερα ξανα εκανα εγκατασταση των windows 7 και μετα την εγκατασταση τρεχω την αξιολογηση και μου λεει 6.7 (οπως και την πρωτη φορα που εκανα εγκατσταση) για τον σκληρο και μετα απο λιγη ωρα ξανα κανω αξιολογηση και μενει κολλημενη στο 6.8, οσες φορες και αν του εκανα αξιολογηση. Πως εξηγείτε αυτο? Πως πριν η μεγιστη ηταν 6.9 τιμη για τον σκληρο και τωρα 6.8? Ετρεξα και το crystaldiskmark τις ιδιες ταχυτητες με πριν τις ιδιες και τωρα. Τα φωτα σας!!!!
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Η αξιολόγηση των windows δεν είναι και κάποιο benchmark της προκοπής ένα γενικό επίπεδο σου δείχνει.
Neo106 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δε θεωρειται σοβαρο το benchmark αυτο, μια χαρα εισαι μη δινεις σημασια. Στον crucial δινει 7.9, just saying.
biomecanoid Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι το benchmark τον windows δεν είναι και πολύ σοβαρό αλλα ok είναι για να ξέρεις πάνω κάτω τι κάνει το pc σου εγώ στον HD ssd εχω από 6.9 μέχρι 7.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.