chm056 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση μεχρι 400 ευρώ η οποία να είναι full HD και να εχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Τώρα αν μπορούμε να βρούμε και κάτι το οποίο να εχει και usb θύρα για να παιζει και καμιά ταινιούλα ( mkv κλπ) είναι καλοδεχούμενο ( ξέρω, πολλά ζητάω ). Όποιος απ τους αγαπητούς συνφορουμίστες έχει τη διάθεση να βοηθήσει να βρούμε κάτι θα του ήμουν πολυ υποχρεωμένος. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 LinkΟτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και σε αυτες τις ιnches.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chm056 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ πολυ φίλε μου αλλα επειδη δεν ειναι για μένα έχω ταβάνι αυστηρά τα 400 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ιντσες???Αν και πιστευω πως για +-10% δν χαλασε και ο κοσμος αλλα οκ. Μετα ειναι αυτες οι 2 Link η Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μακρια απο φιλιπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chm056 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ιντσες???Αν και πιστευω πως για +-10% δν χαλασε και ο κοσμος αλλα οκ. Μετα ειναι αυτες οι 2 Link η Link Ίντσες τουλάχιστον 32. Αυτες οι 2 ενδιαφέρουσες φαίνονται. Τωρα για τα παραπάνω λεφτά, αν ηταν για μενα δεν το σκεφτόμουν αλλα δυστυχώς ειναι για άλλον. Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να κρατηθείς μέχρι τα χριστόυγενα μήπως βγάλουν saturn ή media markt καμιά καλή προσφορά πάλι και πας σε 40άρα ή καμιά samsung που έχουν τον καλύτερο usb media player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cecond Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εγώ σκέφτομαι για αυτή: ειναι καλή πρόταση? http://www.electronet.gr/ProductDetails.aspx?product=e61634a7-b21f-4083-ba01-6f02ab83dfe1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Οχι γιατι δν ειναι full hd(1920x1080 αναλυση).Θα μεινεις πραγματικα δυσαρεστημενος αμα δν ειναι full hd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cecond Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Είδα σήμερα σε φυλλάδιο αυτή: http://www.skroutz.gr/s/331189/LG-32LV3550.html Ποιά είναι η γνώμη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα