PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδια σημερα αγορασα το κινητο που εχω στον τιτλο θελω μια βοηθεια εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα ξερει κανεις κανα site με θεματα γιαυτο το κινητο??
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου φιλε. Καλοριζικο το κινητακι σου. Κανε εγγραφη εδω και θα μαθεις τα παντα -----> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293694&highlight=5570
PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δεν λεει κατι για θεματα ουτε καμια καλη wall!!!
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δεν λεει κατι για θεματα ουτε καμια καλη wall!!! www.myphone.gr Γινε μελλος και μετα κανε search Galayx Mini-Gt-s5570 . Εγω μια χαρα τα βλεπω τα θεματα κτλ.
PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ειδες εσυ εκει μεσα θεματα για το δικο μου μοντελο??
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ειδες εσυ εκει μεσα θεματα για το δικο μου μοντελο?? Φιλε σου εδωσα το ΛΙΝΚ. Εγω ειδα ναι διοτι το ΕΙΧΑ το κινητο σου παλια. Τι αλλο να σου πω ;; Γινε μελλος και κανε search στην engine kαι θα βρεις πολλα θεματα-προληματα-λυσεις και οτι αλλο θελεις !! Επισης ψαξε και εδω στο insomnia !!! http://www.insomnia.gr/topic/413820-android-23-%cf%83%cf%84%ce%bf-galaxy-mini-gt-s5570/page__p__4150787__hl__s5570__fromsearch__1#entry4150787
PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ειδα σε εκεινο το φορουμ αλλα δεν ειχε τιποτα γιαυτο σου ειπα Ουτε εδω στο insomniaπου μου εστηλες δεν εχει θεματα 1 σελιδα ειναι και δεν λενε κατι για θεματα!!!
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γινε μελλος και πες μου να σου δωσω το ακριβες ΛΙΝΚ να μπεις να διαβασεις. Αντε..
PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εχω γινει μελος εκανα αναζητη αλλα δεν βρηκα τιποτα αντε δωσε λινκ να σωθω χαχαχαχα
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εχω γινει μελος εκανα αναζητη αλλα δεν βρηκα τιποτα αντε δωσε λινκ να σωθω χαχαχαχα καλα θα με τρελανεις εσυ σημερα!! Μεσα ειμαι και διαβαζω για το κινητο σου λεμε !!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293694&highlight=s5570 Οριστε το επισημο.
orlox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οταν ο Op λεει για θέματα εννοεί themes. Μπορεις να κατηγοριοποιήσεις σε 2 ειδη themes στο android. Root και non root. Σαν non root μπορεις να αλλάξεις wallpaper και τα εικονίδια του launcher με custom launcher. Συνηθως ο κάθε launcher εχει δικά του themes πολυ εύκολα σε εγκατάσταση κατ ευθείαν απο το market. Προσωπικά χρησιμοποιω τον Go Launcher EX αλλα ο καθένας μπορει να διαλέξει adw launcher ή home launcher ολοι με πολλα themes. Άν εισαι root user μπορεις να αλλάξεις και εικονίδια συστήματος όπως το εικονίδιο της μπαταρίας, να κανεις την notification bar διαφανη, να αλλάξεις το boot animation ή τα εικονίδια μέσα στα μενού ρυθμίσεων και άλλα με εργαλεία όπως το uot kitchen ή ετοιμα flashakia. Εσυ τι ψαχνεις ακριβώς?
PolonosJ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ελα ρε βρηκα πως κατεβασζω μονο απο το κινητο γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.