evoracing Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα... έχω 3 video 4,26GB και θέλω 1.Η να τα γράψω σε DVD αλλά να τα παίζει και ένα απλό DVD player 2.H αυτά τα 3 video να τα κάνω 1 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...
evoracing Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με αυτό κάνω αλλά μου παίρνει 3 ώρες το DVD και μέχρι το βράδυ πρέπει να έχω τελειώσει 6 DVD
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ε,δεν γίνεται,για να τα παίξει απλή «φέτα» πρέπει να είναι mpeg οι ταινίες,αν είναι οτιδήποτε άλλο πρέπει να γίνει recode το οποίο θέλει των χρόνο του.
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ε τότε θα πρέπει να διαλέξεις την κουρτίνα 2: 2.H αυτά τα 3 video να τα κάνω 1 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ... ευχόμενος ότι τα 3 αυτά videos είναι ίδιων προδιαγραφών, ώστε να μπορούν να ενωθούν χωρίς reencoding. Υπάρχει στο Insomnia Wiki σχετικό howto για κόψιμο-ραψιμο με το δωρεάν Avidemux...
giogr4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Στο tab "Κωδικοποίηση" μπορείς να αλλάξεις την επιλογή "Προτεραιότητα Μετατροπής" από Κανονική που είναι προεπιλογή σε μεγαλύτερη.. Παρόλα αυτά δε νομίζω να μειωθεί πολύ ο χρόνος μετατροπής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.