Arctic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 στη θεση σου θα με εψηνε αυτο με 42ε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm δεν νομιζω να χρειαζεσαι παραπανω,επιπλεον οι καρτες αντι να γινονται περισσοτερο ενεργοβορες γινονται ολοενα και λιγοτερο (της αναλογης κατηγοριας εννοω παντα) 42€ αν είσαι μέλος
skatopaido Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 42€ αν είσαι μέλος για να παραγγειλεις κατι γραφεσαι ομως ετσι δεν ειναι?
chiftakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αν εισαι καπου ευρυτερα της περιοχης μου (Πατρα) αγορασε οτι θες απο οπου θες και αναλαμβανω την συναρμολογηση δωρεαν.. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά είμαι λίγο μακρυά(Ορεστιάδα).Ήδη παρήγγειλα τα κομμάτια και το μόνο που μένει να ελέγξουμε είναι το τροφοδοτικό.Οπότε μάλλον αύριο θα ξέρω.
Arctic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 για να παραγγειλεις κατι γραφεσαι ομως ετσι δεν ειναι? Ναι. Απλά δε ξέρω αν θα ισχύει η προσφορά στους "νέους".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.