i_wolf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, Το παλιό pcακι μας άφησε χρόνους (η μητρική άρχισε τα τρελά της) οπότε λέω να αναβαθμίσω. Σκεφτόμουν : AMD PHENOM II X4 955 Gigabyte GA-870A-USB3L Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit Θα κρατήσω την παλία μου κάρτα γραφικών ASUS EN8600GT Και διερωτόμαι το παλίο μου psu MEIJI 550 ATX θα μπορέσει να σηκώσει το παραπάνω σύστημα;
stm00192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Meiji wtf is that?? Παρε και ενα σοβαρο τροφοδοτικο να έχεις το κεφαλακι σου ησυχο!! Και προτιμισε μια μητρικη με 970 ή 990 chipset!!
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ, με την πρώτη ευκαιρία άλλαξέ το, αλλά δοκίμασε με αυτό που έχεις μέχρι τότε. Η 8600GT δεν καταναλώνει τίποτα ιδιαίτερο.
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οτι θα το σηκωσει, θα το σηκωσει απο θεμα ισχυος...Το συγκεκριμενο ειναι 550W μονο στα χαρτια, αφου αν θυμαμαι καλα στην πραξη αποδιδει το πολυ 450W, τα οποια και παλι ειναι αρκετα για το συστημα σου. Δεν συγκρινεται ομως με καποιο επωνυμο τροφοδοτικο στα ιδια watt... Για μητρικη καλυτερα εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MB-990XA-UD3-sAM3-DDR3-990-X-990-XA-UD3.htm Αξιζει με χιλια τα 20 ευρω παραπανω. Αν θες μπορεις και να κοψεις κατι απο ram για να μεινεις ακομα πιο κοντα στο αρχικο σου budget. Π.χ. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A69F97536FE47C42927A22571DC54394&pa=58C85C5D74D9F14ABC3737EB9255E42B Ο επεξεργαστης τουμπανο εννοειται.
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Θα συμφωνησω και εγω...Αν μπορεις πηγαινε σε καποιο "γνωστο" τροφοδοτικο..Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. Καρτα γραφικων εχω την ιδια..Ειναι top οσον αφορα τη σχεση τιμης/αποδοσης... Απο κει και περα μια μικρη παρατηρηση..Δεν ξερω αν θα συμφωνησουν και αλλοι..Αλλα οσον αφορα το σκληρο, σκεψου και τον samsung f3...
i_wolf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πρώτα απο όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις Δυστυχώς Νο money No honey. Τον επεξεργαστή λέω να τον γειώσω και να πάρω τον athlon II X3 455. Και να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω τον τέταρτο πυρήνα. Απο εκεί γλιτώνω καμία 30Ε. Στην mobo ίσως να είναι καλή επιλογή αυτή που προτείνει ο Orpheas1992 την είχα υπόψιν μου και λέω να την πάρω. PSU άμεσα δεν νομίζω να πάρω. Σίγουρα θα το αλλάξω κάποια στιγμή όμως.
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Απο κει και περα μια μικρη παρατηρηση..Δεν ξερω αν θα συμφωνησουν και αλλοι..Αλλα οσον αφορα το σκληρο, σκεψου και τον samsung f3... Εννοειται εξαιρετικος σκληρος δισκος (αν μιλαμε για τον spinpoint)!Αφου ομως υπαρχει θεμα χρηματων, ας το αφησει για αργοτερα... Το ιδιο και με το τροφοδοτικο, αφου εχει ηδη στα χερια του καποιο, εστω κι αυτο που εχει. Για τον τριπυρινο athlon δεν εχω αποψη για να σου πω, οποτε καλυτερα να πει κανενας αλλος. Τη μητρικη παντως χτυπα την, δινει πολλα για τα λεφτα της (τελευταιας γενιας chipset, συμβατη με τους νεους amd που ερχονται, δυνατοτητες αναβαθμισης κλπ).
stm00192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Συνεχίζω να επιμένω να μην εμπιστευτείς αυτό το τροφοδοτικό σε καινουργιο σύστημα!! Πως ξέρεις οτι η προηγούμενη μητρική σου δεν επιρεαστηκε απο αυτό και αρχισε τα τρελα της???
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Βρε παιδια απο την αρχη ετσι ηταν το ποστ?? Γιατι θυμαμαι οτι ειχε βαλει και εναν σκληρο seagate..Για αυτο του προτεινα τον samsung...μιας και τον βρισκεις στην ιδια τιμη που ειχε και ο seagate.. Εχω αρχισει και τα χανω..? Edit Τελικα ναι..αλλου πηγαινε το σχολιο μου..Τα θεματα ηταν παρεμφερη και ετσι οπως ειχα τις καρτελες ποσταρα στην λαθος.Λαθος μου
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Edit Τελικα ναι..αλλου πηγαινε το σχολιο μου..Τα θεματα ηταν παρεμφερη και ετσι οπως ειχα τις καρτελες ποσταρα στην λαθος.Λαθος μου Νταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα...Χαλαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.