georgemathios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα σε ολους . Εχω ενα λαπτοπ το οποιο εχει ξεβαψει σε καποια σημεια και θα ηθελα να το βαψω εκ νεου. Σαν χρωμα θα η θελα κατι σε μπλε electric αλλα δεν εχω ιδεα πώς να το κανω. Υπαρχει κανεις που να εχει γνωσεις πανω στο αντικειμενο και να θελει να δωσει τα φωτα του?
pc_expert Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν 2 τρόποι να το κάνεις. Ο 1ος είναι με σπρέι χρώματος . Ο 2ος είναι με ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Στον 1ο θέλει 1 μέρα να στεγνώσει, στον 2ο θέλει μερικά λεπτά. Καλύτερο αποτέλεσμα βαφής έχεις με το 1ο .
georgemathios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Προτιμω με spray. Θα το περασω κατευθειαν απο πανω η θελει τριψιμο με γυαλοχαρτο πρωτα? αν θελει τριψιμο με τι νουμερο θελει?
pc_expert Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εάν είναι πλαστικό το σασί του λάπτοπ δεν τρίβεται! Κατευθείαν με sprey..
Dimitris :P Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Πρόσεχε μόνο μη σου ξεφλουδίσει τίποτα μετά, γιατί ένα παλικάρι είχε κάνει το ίδιο κ μετά δε ήξερε τι να κανει στο λάπτοπ του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα