Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει ο υπολογιστής

broxopios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Όπως λέει και ο τίτλος δεν μου ανοίγει ο υπολογιστής. Πριν κάποιες μέρες κράσαρε σε ανύποπτες στιγμές και ένα πρωί, εκεί που πήγα να τον ανοίξω, ενώ ο υπολογιστής έκανε πως λειτουργεί, η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα.

Άλλαξα την κάρτα γραφικών μπας και φταίει αλλά τίποτα και πάλι. Το περίεργο είναι πως ακούγεται ένας θόρωβος (διακεκομμένος από το τροφοδοτικό, σαν τρίξιμο ή τζιτζίκι) και λέω μήπως είναι τελικά θέμα τροφοδοτικού. Αλλά είχα την εντύπωση ότι αν έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό, δε δίνει καν ρεύμα στον υπολογιστή.

Έχεις κανείς καμία ιδέα τι μπορεί αν φταίει?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω και έλεγα μήπως και μου προτείνατε κάτι άλλο πριν το πάω για επισκευή σε ειδικό...

Δημοσ.

Βγάλ' τα όλα και δοκίμασε να κάνεις boot μόνο με τον επεξεργαστή και τη μνήμη πάνω. Και τις τροφοδοσίες φυσικά.

Είπες ότι έκανε πως λειτουργεί. Άκουσες το δίσκο να διαβάζει ή απλά δούλευαν τα ανεμιστήρια;

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις την καρτα γραφικων σε αλλη PCI-Express αν γινεται για να αποκλεισουμε την περιπτωση προβληματος εκει.

Αφου δεν εχεις αλλο τροδοφοτικο υπαρχει περιπτωση καποιος γνωστος σου που ΞΕΡΕΙ να μετρησει τις τασεις του τροφοδοτικου;

Δημοσ.

Γειά σε όλους. Σήμερα επέστρεψα στην πόλη μου ύστερα από τριήμερο οπότε αρχίζω πάλι να επικεντρώνομαι στο πρόβλημα

Βγάλ' τα όλα και δοκίμασε να κάνεις boot μόνο με τον επεξεργαστή και τη μνήμη πάνω. Και τις τροφοδοσίες φυσικά.

Είπες ότι έκανε πως λειτουργεί. Άκουσες το δίσκο να διαβάζει ή απλά δούλευαν τα ανεμιστήρια;

θα το κάνω.

Δυστυχώς επικεντρώθηκα μόνο στα ανεμιστηράκια. Θα κοιτάξω να δω HD και θα κουμπώσω και έναν άλλο

Δοκιμασε να βαλεις την καρτα γραφικων σε αλλη PCI-Express αν γινεται για να αποκλεισουμε την περιπτωση προβληματος εκει.

Αφου δεν εχεις αλλο τροδοφοτικο υπαρχει περιπτωση καποιος γνωστος σου που ΞΕΡΕΙ να μετρησει τις τασεις του τροφοδοτικου;

Την έβαλα την κάρτα σε άλλη PCI-Express και λειτούργούσε κανονικά. Οποτε δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών.

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον που να ξέρει να μετρά τις τάσεις τροφοδοτικού. Είναι κάτι δύσκολο?

Δημοσ.

Την έβαλα την κάρτα σε άλλη PCI-Express και λειτούργούσε κανονικά. Οποτε δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών.

Εννοω βαλε την καρτα γραφικων σου σε αλλη PCI-Express στον δικο σου υπολογιστη για να αποκλεισουμε προβλημα στην PCI-Express.

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον που να ξέρει να μετρά τις τάσεις τροφοδοτικού. Είναι κάτι δύσκολο?

Μην το κανεις μονος σου. Αυτα τα πραγματα ειναι καλο να γινονται απο ατομα που ξερουν, γιατι μετρας ρευμα και πολλα μπορει να γινουν. Συν οτι θες πολυμετρο. (Οργανο που μετραει Volt, Ampere, Ohm κ.α.)

Δημοσ.

Εννοω βαλε την καρτα γραφικων σου σε αλλη PCI-Express στον δικο σου υπολογιστη για να αποκλεισουμε προβλημα στην PCI-Express.

lol. Είχα την εντύπωση ότι υπήρχε μία μόνο υποδοχή PCI-Express στη μητρική για την κάρτα γραφικών.

Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Τελικά παιδιά το έδωσα έξω γιατί είχε σπάσει το κεφάλι μου και από δευτέρα θα μου πουν τι έχει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...