santana99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ψάχνω φτηνό (κάτω των 100ευρώ) mp3 player αδιάφορης χωρητικότητας με λειτουργία drag and drop και υποστήριξη flac αρχείων. Εκτός από το SanDisk Sansa έχει δοκιμάσει/υπόψιν κανείς κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 τα φλακ είναι τεράστια οπότε θες κάτι με μεγάλο χώρο. απο την άλλη είναι πολύ ποιοτικά. εγώ θα έψαχνα μεταχειρισμένο ipod classic ή θα έκανα οικονομία για καινούργιο από amazon.co.uk μία η άλλη. τα flac θα πρέπει να τα κάνεςι alac (apple lossless) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν έχω cd για να τα περνάω στο apple σαν apple lossless... και μετατροπή γιατί να μπω στον κόπο μιας και θέλω ένα σκασμό χρήματα; βρήκα άκρη με 40ευρώ το πολύ sansa 4άρι...βάζω και έξτρα micro sd και είμαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 τα φλακ είναι τεράστια οπότε θες κάτι με μεγάλο χώρο. απο την άλλη είναι πολύ ποιοτικά. εγώ θα έψαχνα μεταχειρισμένο ipod classic ή θα έκανα οικονομία για καινούργιο από amazon.co.uk μία η άλλη. τα flac θα πρέπει να τα κάνεςι alac (apple lossless) Το classic εχει ραδιοφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τραγικη apple ρε γμτ... Και ελεγα να παρω κατι σε apple μετα το 1ο iphone...Μακρια και αγαπημενοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τώρα που είπατε για ραδιόφωνο θυμάμαι παλιά είχα πάει σε ένα γερμανό να πάρω ένα mp3 player της sony και κάνουν λάθος και μου δίνουν το μοντέλο που δεν είχε ράδιο!! Γυρνάω πίσω και πάνω στο "ίσως-δεν-στο-αλλαξουμε" μου πρότειναν να πάρω ένα επιπρόσθετο με 7ευρώ της philips που είναι μόνο ράδιο. Με τα πολλά το άλλαξα. Το θέμα μου είναι δεν βρίσκω πουθενά αυτό με τα 7ευρώ!!! Γνωρίζουμε κανένα φτηνό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
originalhoyas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 To classic εκτός του ότι δεν έχει ραδιόφωνο κατά 99% δεν παίζει και flac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα