mitsaras777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον παιδια ακουστε το προβλημα μου.Χτες εκανα φορματ στον υπολογιστη μια φιλης ο οποιος ειναι σταθερος fujitsu.Eβαλα τα windows απ τον δικο μου σταθερο και οταν εγινε το format ελειπε το local area info απ το netwrok places.ετσι πηραμε την HOL και μου ειπαν οτι μαλλον λειπουν οι drivers της μητρικης!το θεμα ειναι οτι μετα βρηκα οτι εχει cd το pc για φορματ της fujitsu και ξανα εκανα φορματ αλλα ειχα παλι το ιδιο αποτελεσμα.η κοπελα εχει ενα μονο ena cd με drivers kai utilities οπως γραφει αλλα δεν το αναγνωριζει στο pc.Η ζημια εχει γινει επειδη δεν εκανα απ την αρχη φορματ με το cd της fuzitsu η επειδη δεν υπαρχουν drivers?παιζει να λειπουν οντως οι drivers της μητρικης?πως θα ξερω ποιο αλλοι παιζουν να λειπουν?Επισης για να μαθω τι μητρικη εχει περασα το cpu-z αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να κοιταξω και πως να ψαξω ωστε να βρω τους drivers sto internet.σας γραφω τα στοιχεια του manufactor fujitsu siemens model GA-8I945PE chipset intel i945p southbridge intel 82801 GB(ich7/r)
Fight3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα φιλε μου... Αν εχω καταλαβει στωστα το προβλημα σου τοτε οι drivers που θες ειναι αυτοι. Τους κατεβαζεις τους περνας και μας λες αν εγινε η δουλεια
mitsaras777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 μηπως ομως δεν λειπουν μονο οι drivers του lan αλλα κι αλλοι?ξερεις τι κανω μετα?ποιο κανω install κλπ?
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αυτά που συνήθως δεν βρίσκουν τα xp από μόνα τους είναι η κάρτα δικτύου, η κάρτα ήχου και ίσως η κάρτα γραφικών, αν είναι ενσωματωμένη. Αν είναι nvidia ή ati θα την βρουν αλλά καλά είναι να κάνεις ένα driver update από το site της nvidia ή της ati αντίστοιχα. Επίσης αν υπάρχει εκτυπωτής ή scaner θα πρέπει να το στήσεις ξεχωριστά. Τα branded pc όπως της fujitsu έχουν συνήθως κάποιο κωδικό μοντέλου με τον οποίο θα μπορέσεις να βρεις drivers από την fujitsu-siemens. Πήγαινε στο λινκ και δώσε το μοντέλο GA-8I945PE (http://gr.fujitsu.com/support/downloads.html) Αν είναι το σωστό θα σου δώσει drivers για κατέβασμα. ΕΠίσης στον Πίνακα Ελέγχου->Διαχείριση συσκευών θα δεις αν έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers, κανονικά δεν θα πρέπει να υπάρχει ερωτηματικό ή θαυμαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.