adams24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά εχω ένα προβληματάκι εδώ και αρκετό καιρό όταν ανοίγω το pc κολλάει κανένα λεπτό στο σημείο που λέει καλώς ήρθατε μετά ανοίγει και μου δείχνει το φόντο μένει έτσι 2-3 λεπτά μερικές φορές και περισσότερο και μετά μου δείχνει τα εικονιδια. πήγα έναρξη εκτέλεση msconfig και τα απενεργοποιησα όλα μόνο 2-3 βασικά άφησα και πάλι το ίδιο εχω κάνει καθαριζμό αλλά τίποτα εχω κάνει σκαν με antivirus και κατά την εκκίνηση όλα καλά έτρεξα το Malwarebytes' Anti-Malware όλα καλά έτρεξα το hijackthis και μου βγάζει νορμάλ προσπαθώ να κάνω επαναφορά μήπως και στρώση αλλά σε όποιο σημείο και να το βάλω μου λέει ότι δεν ήταν επιτυχής μιλάω για win xp amd sempron 140 ram 1gb και όλα ξεκίνησαν όταν πέρασα το ovi για το νοκια και το νοκια software update μετά έκανα κάτι ενημερώσεις που είχε το pc και ρεσταρτ και μετά δεν άνοιγε σωστά
Fight3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Να υποθεσω οτι το ovi ξεκιναει οταν ανοιγεις το pc σου και παραλληλα ανοιγει και καποιο antivirus και ισως και ο messenger. Λοιπον πας Start -> Run -> msconfig και αφαιρεις ολα τα αχρειστα προγραμματα που εκκινουν μαζι με τον pc σου. Ετσι θα ελαφρυνει το startup και δεν θα κολλαει. Επεισης κατεβασε το Spybot-S&D και κανε ενα scan για καλο και για κακο
adams24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 θα το κατεβάσω και θα κάνω ένα σκαν. το είπα και ποιο πάνω κατά την εκκίνηση εχω τα τελείως απαραίτητα δεν φορτώνει τίποτα αλλο δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έκανα σκαν και μου λέει συγχαρητήρια δεν βρέθηκαν απειλές
nilosgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κατεβασε αυτο και οταν ξανακανεις επανακινηση θα παρεις αναφορα σχετικα με το ποιο προγραμμα ξεκιναει στο start up καθως και ποσο χρονο χρειαζεται
adams24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 το κατέβασα που είπες nilosgr και μου λέει your boot takes 0:58min και 27 applications run in your boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.