jimisvog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, εχω μια επιδοτηση απο Vodafone 280€ και σημερα πηγα να δω τι κινητο να παρω. Εκει ειδα το Galaxy Ace 280€, το HTC Wildfire S 250€, το Galaxy Mini 150€.. Ποιο απο αυτα αξιζει και αν υπαρχει κατι αλλο θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας... Ευχαριστωωω..!! :rolleyes:
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, εχω μια επιδοτηση απο Vodafone 280€ και σημερα πηγα να δω τι κινητο να παρω. Εκει ειδα το Galaxy Ace 280€, το HTC Wildfire S 250€, το Galaxy Mini 150€.. Ποιο απο αυτα αξιζει και αν υπαρχει κατι αλλο θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας... Ευχαριστωωω..!! :rolleyes: Galaxy S στα 280€ ναι! Πάρ' το!
jimisvog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Galaxy S στα 280€ ναι! Πάρ' το! εγω μιλαω για αυτο το κινητο.. http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-S5830OKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= Αυτο εννοεις??
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εγω μιλαω για αυτο το κινητο.. http://www.samsung.c...tail&returnurl= Αυτο εννοεις?? Ξεκινά να μιλάς για το Galaxy S που είναι η μέρα με την νύχτα με το ACE. http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html To βρίσκεις στα 279€ σε Mediamarkt/Saturn από όσο γνωρίζω.
jimisvog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ξεκινά να μιλάς για το Galaxy S που είναι η μέρα με την νύχτα με το ACE. http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html To βρίσκεις στα 279€ σε Mediamarkt/Saturn από όσο γνωρίζω. το θεμα ειναι ομως η Vodafone δεν μου φανηκε πως τα εχει...
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Στα Saturn/Mediamarkt έχει Vodafone dealers. Για πέρνα μια βόλτα...
barman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εχει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΕΕΙ,δεν βλεπεις καθολου τι γραφει ;;; Φιλε μια λυση υπαρχει . Πουλα την επιδοτηση και αγορασε απο αλλου συσκευη. Οι συσκευες που σου καναν προσφορα ειναι ΜΑΠΑ.
jimisvog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη το ACE τιποτα?? μαπα εντελως γιατι μου γυαλισε ιδιατερα...
barman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη το ACE τιποτα?? μαπα εντελως γιατι μου γυαλισε ιδιατερα... Πεταμενα λεφτα για εμενα. Ασε που στο δινουν ακριβα. Χτες το ειδα στο Saturn στα 199Ε Ποιος ο λογος να δωσεις τοσα λεφτα γιαυτο το τηλεφωνο ; Πουλα την επιδοτηση και παρε αυτο που θελεις Εαν δεν το εχουν εκει.
jimisvog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σε αυτα τα λευτα τι αλλο μπορει να αξιζει?
barman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αυτη τη στιγμη δυσκολα ειναι φιλε. Εγω θα εβαζα αλλα 300Ε και θα επερνα Galaxy S II που ξερεις οτι θα σου αντεξει 1 χρονο σιγουρα. Βασικα η Vodafone εχει "τσιμπημενες " τιμες. Γιαυτο σου λεω...πουλα την επιδοτηση !! Παρε το cash στο χερι και "τσιμπα" ενα Galaxy S . Αλλιως περιμενε 1 μηνα να ξεκαθαρισει το τοπιο .
jimisvog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Και μενα μου περασει απο το μυαλο αυτηη προοπτικη αλλα ρωτησα σημερα και μου ειπανε οτι επειδη η συνδεση ειναι εταιρικη (απο δουλεια πατερα) δικαιουμαι μονο συσκευη...
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι να σου πω...απο τα τρια κινητα που εγραψες εγω δεν θα επερνα κανενα . Η επιλογη ειναι δικια σου !! Και η επιδοτηση λεφτα ειναι δεν ειναι τσαμπα. Οποτε ΔΕΣ τι αλλο εχει η Vodafone μας λες και βλεπουμε.
nikoskon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εχει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΕΕΙ,δεν βλεπεις καθολου τι γραφει ;;; Φιλε μια λυση υπαρχει . Πουλα την επιδοτηση και αγορασε απο αλλου συσκευη. Οι συσκευες που σου καναν προσφορα ειναι ΜΑΠΑ. Στα Saturn/Mediamarkt έχει Vodafone dealers. Για πέρνα μια βόλτα... barman πριν ποστάρεις να διαβάζεις καλύτερα! Δεν βλέπεις καθόλου τί γράφω ;;;
barman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 barman πριν ποστάρεις να διαβάζεις καλύτερα! Δεν βλέπεις καθόλου τί γράφω ;;; Αυτο ΠΡΙΝ δεν το ειχες γραψει ! Προφανως εκανες EDIT. Αλλα εαν δεν το ειδα ζηταω συγνωμη ( για να μη λες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.