insomnier12345 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο κινητό τηλέφωνο που να μπαίνει ίντερνετ με Wifi (άνετη πλοήγηση), να έχει μια "καλή" κάμερα, ραδιόφωνο κλπ... και να μην ξεπερνάει τα 300€... Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα "εκεί έξω"... Δεν μπορώ να επιλέξω..
insomnier12345 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τώρα, δεν ξέρω πόσες ίντσες το θέλω, αλλά να έχει ένα λογικό μέγεθος, έτσι ώστε να είναι άνετη η πλοήγηση στο ίντερνετ αλλά να χωράει και στην τσέπη... Εγώ κοίταξα Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson X8 και HTC Wildfire S. Τα έχε δοκιμάσει κανείς;;
EliasKir Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 LG optimus black? Υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 LG optimus black? Υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα χρηματα? Χωρίς φλας στην κάμερα υπάρχει το Galaxy S που είναι ελάχιστα πιο δυνατό(CPU/GPU) και έχει και καλύτερη οθόνη συν ένα κάρο ROMS για να παίζεις! click my signature for more info
barman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τώρα, δεν ξέρω πόσες ίντσες το θέλω, αλλά να έχει ένα λογικό μέγεθος, έτσι ώστε να είναι άνετη η πλοήγηση στο ίντερνετ αλλά να χωράει και στην τσέπη... Εγώ κοίταξα Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson X8 και HTC Wildfire S. Τα έχε δοκιμάσει κανείς;; Εγω λεφτα για τετοια κινητα δεν θα εδινα. Παρε με 199Ε το X5 Η Galaxy S 279E H Nexus 299E Galaxy S Διοτι εχει ΤΕΛΕΙΑ οθονη !!!
insomnier12345 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Όντως, επειδή έκανα μόνο μια πρόχειρη αναζήτηση στο Γερμανό και όχι στα άλλα καταστήματα βρήκα μόνο αυτά που ανέφερα. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας... Όποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο ας προτείνει. Αν το έχει δοκιμάσει κι όλας, ακόμη καλύτερα. Από που λέτε να το αγοράσω; Που έχει καλύτερο service?
barman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Όντως, επειδή έκανα μόνο μια πρόχειρη αναζήτηση στο Γερμανό και όχι στα άλλα καταστήματα βρήκα μόνο αυτά που ανέφερα. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας... Όποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο ας προτείνει. Αν το έχει δοκιμάσει κι όλας, ακόμη καλύτερα. Εαν θες μικρο σε μεγεθος "τσιμπα" αυτο . ------->>>> http://www.ebw.gr/el-GR/Product/9246/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-Smartphone-White-Android-Phone-ST15i-3-touch-screen-5MP-camera-WiFi-stereo-FM Εαν θες πιο μεγαλο τα ειπαμε !
insomnier12345 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το Sony Ericsson Xperia Live κάπως έτσι τέλος πάντων, θα με καλύψει; Έχει καλή πλοήγηση;
naruto14 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μόλις τώρα το είδα και γω αυτο το κινητο... φένεται πολύ ενδιαφέρον αν το δεις ως android smartphone... Πού ενδιαφέρον θα έλεγα...
barman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το Sony Ericsson Xperia Live κάπως έτσι τέλος πάντων, θα με καλύψει; Έχει καλή πλοήγηση; Φιλε εγω θα ελεγα να βγεις στην αγορα να τα δεις ολα απο κοντα για να βρεις και το μεγεθος που θελεις. Ετσι απο το Ιντερνετ δουλεια δεν θα κανεις .
EliasKir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χωρίς φλας στην κάμερα υπάρχει το Galaxy S που είναι ελάχιστα πιο δυνατό(CPU/GPU) και έχει και καλύτερη οθόνη συν ένα κάρο ROMS για να παίζεις! click my signature for more info Man, δεν ειδα οτι επεσε τοσο αυτο. Νομιζα οτι ειχε κανα 350αρι. Galaxy S χωρις δευτερες σκεψεις. Μονο και μονο για την οθονη και το support.
orlox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Σε πιο μικρό μέγεθος υπάρχει το xperia mini (προσοχή όχι το χ10 μίνι) που είναι επίσης πολύ δυνατό κομμάτι και με φλαςΈως 300 αν και παλιό το galaxy s δεν έχει αντίπαλο και αν κάνεις μια μικρή υπέρβαση με λίγα παραπάνω από 300 Πέρνεις το διπύρηνο optimus 2x που το μόνο που του λείπει είναι official 2.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.