Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη στοίχιση παραγράφων και εικόνων στο blogger

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε αυτόματη στοίχιση παραγράφων και εικόνων στο blogger και πως γίνετε, με άλλα λόγια θέλω ανεξάρτητα το μέγεθος της φωτογραφίας και του κειμένου που θα βάζω εγώ όταν κάνω ανάρτηση στη κεντρική οθόνη να βγαίνει πάντα κάθε ανάρτηση ομοιόμορφη.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις, αλλά αν προσθέσεις λίγο custom css, θα μπορέσεις εύκολα να το κάνεις.

Τι στοίχιση θέλεις να έχει το κείμενο σου; Οι φωτογραφίες πως να "καθονται" σε σχέση με το κείμενο;

Αν είναι κάποιο ενεργό blog, δώσε το link να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις, αλλά αν προσθέσεις λίγο custom css, θα μπορέσεις εύκολα να το κάνεις.

Τι στοίχιση θέλεις να έχει το κείμενο σου; Οι φωτογραφίες πως να "καθονται" σε σχέση με το κείμενο;

Αν είναι κάποιο ενεργό blog, δώσε το link να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Θελω το εξης ας πουμε οτι κανω δυο διαφορετικες αναρτησεις στη μια εχω μια φωτο 280χ160 και στην αλλη εχω 320χ230, θελω στη κεντρικη σελιδα και δυο να φαινονται 250χ250 και οταν κανω κλικ και πηγαινω στην ειδηση να παιρνει το "φυσικο" της μεγεθος.

Οσο για το κειμενο θελω εκει που θα φαινετε διαβαστε περισσοτερα το κειμενακι να εχει το ιδιο υψος με τη φωτο.

Ελπιζω να καταλαβες.

Δημοσ.

Για τις εικόνες, μπορείς να βάλεις το παρακάτω css:

>
body.home .post-body.entry-content img {width:250px; height: 250px;}

Αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μην ισχύει στη σελίδα του άρθρου με css, οπότε θα πρέπει στο τέλος του head να βάλεις αυτό το script:

>
<script type='text/javascript'>
jQuery(document).ready(function() {
if(window.location == 'http://<blog's url>/') 
jQuery('body').addClass('home');
});
</script>

Στο παραπάνω κώδικα, πρέπει να βάλεις το url από το blog που θέλεις.

Αυτό με το "διαβάστε περισσότερο" δεν το κατάλαβα.

Δημοσ.

Για τις εικόνες, μπορείς να βάλεις το παρακάτω css:

>
body.home .post-body.entry-content img {width:250px; height: 250px;}

Αλλά δεν μπορώ να το κάνω να μην ισχύει στη σελίδα του άρθρου με css, οπότε θα πρέπει στο τέλος του head να βάλεις αυτό το script:

>
<script type='text/javascript'>
jQuery(document).ready(function() {
if(window.location == 'http://<blog's url>/') 
jQuery('body').addClass('home');
});
</script>

Στο παραπάνω κώδικα, πρέπει να βάλεις το url από το blog που θέλεις.

Αυτό με το "διαβάστε περισσότερο" δεν το κατάλαβα.

Τον κωδικα το πρωτο τον βαζεις στο CSS η μπαινει στο προτυπο του HTML.

Με το "διαβάστε περισσότερο" εννοω τη προεπισκόπηση [πυ εχει στη κεντρικη σελιδα οπου βλεπεις ολες τις αναρτησεις και οταν κανεις κλικ πυγαινεις μονο σε συγκεκριμενο αθρο.

Δημοσ.

Ναι, το 1ο κομμάτι μπαίνει στο css, ενώ το 2ο στο template του HTML, κάπου μέσα στο <head>. Θα πρότεινα να μπεί αμέσως πριν το </head>.

Κάνε πρώτα ένα backup (just in case,,) πάντως του template, πριν κάνεις δοκιμές.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να αλλάξεις στο "διαβάστε περισσότερα"..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...