babkar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα, εχω προβλημα με το ηχο μου μετα απο προσφατο format που εκανα στο pc μου. Χρησημοποιω την sound blaster x-fi extreme audio της creative και βγαζω ηχο σε 5.1 συστημα. Στα 6καναλα αρχεια δεν εχω κανενα προβλημα ακουω κανονικα surround ηχο. Πριν κανω format ειχα ηχο απο ολα τα ηχεια οτι αρχειο και αν επαιζε ακομα και απο video του youtube (σε surround sound tests στο youtube ειχα κανονικα surround ηχο).Κατεβασα με λιγο ψαξιμο τουσ drivers και audio console της καρτας που ειναι συμβατοι με windows 7 και εχω ηχο μονο απο τα μπροστινα ηχεια.ακομα και ac3 filter δοκιμασα αλλα δε δειχνει να δουλευει η τουλαχιστον δε κανει τπτ.Επισης στο aydio console δε δουλευει κανενα απο τα effects περα απο την ενταση(περιβαλλον,equalizer κ.α.).Παρολαυτα οταν τρεχω sound test των ηχειων ακουγονται ολα.Δε ξερω αν ειναι θεμα των drivers η configuration.Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα!HELP ME!
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Επειδή εχω και εγώ την ίδια κάρτα και μάλλον καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς μπες creative console launcher μετα X-FI CMSS-3D ενεργοποίησε το και απο κάτω που έχεις να επιλέξεις stereo surround και xpand βάλτο στο surround και δίπλα στο stereo envelopment στο 50% και θα ακούς surround απο ολα τα ηχεία απο οποιοδήποτε πρόγραμμα
babkar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε αλλα ειμαι ακομα στο σκοταδι. Το εκανα αυτο που λες αλλα τπτ, ολο το audio console φαινεται να μη λειτουργει.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 uninstall και πέρνα πάλι το πρόγραμμα του + drivers
babkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αλλαξα PCI απο την motherboard εκανα uninstall τουε drivers..ξανα ολα απο το 0...και παλι τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.