Προς το περιεχόμενο

Lenovo ThinkPad EDGE2 - 299€ (Cosmodata.gr)

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο site το εχουν στα 348,00€ και γραφει "τιμη διαπραγματεύσιμη". στο φιλαδιο λεπτομεριες για την διαδικασια αγορας ?

Δημοσ.

στο site το εχουν στα 348,00€ και γραφει "τιμη διαπραγματεύσιμη". στο φιλαδιο λεπτομεριες για την διαδικασια αγορας ?

δεν ειδα κατι που να συγκεκριμενοποιει τον τροπο αγορας, κανονικα το παιρνεις νομιζω αν αναφερεις οτι στο φυλλαδιο/newsletter το ειδες τοσο

(επισυναπτω μεγαλυτερο prntscrn του newsletter που περιεχει και την προσφορα του ACER TM5335 στα 259,99)

post-218943-0-87554100-1317921209_thumb.png

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι οι τιμές στο φυλλάδιο της cosmodata είναι πάντα ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ.

Μήπως έτσι δικαιολογείται η χαμηλή τιμή??

Δημοσ.

ok, πηρα τηλεφωνο και η τιμη του newslatter ειναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. αυτο συμαινει οτι οι τιμες απο την ιστοσελιδα τους ισχυουν κανονικα.

εστω και ετσι νομιζω οτι αποτελει καλη αγορα.

εαν καποιος γνωριζει παραπανω για τα μοντελα μπορει να μας πει.

Δημοσ.

αμα ειναι χωρις ΦΠΑ τοσο δεν ειναι και τοσο μεγαλη προσφορα.. (θα πρεπε να το γραφουν στο newsletter)

edit:

βασικα, πως γινεται...τη στιγμη που ειναι 299 χωρις φπα (δηλαδη 368 με φπα).....να ειναι στο site τους η τιμη 348 με φπα?? blink.gif

Δημοσ.

εγινε ο παρακατω διαλογος:

εγω- το lenovo στο newslatter εχει 299€...

cosmodata- η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ

εγω- δηλαδη η ισχυει η τιμη που εχετε στην σελιδα σας ?

cosmodata- ναι....

απο εκει και περα ποιος ξερει....

Δημοσ.

εγινε ο παρακατω διαλογος:

εγω- το lenovo στο newslatter εχει 299€...

cosmodata- η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ

εγω- δηλαδη η ισχυει η τιμη που εχετε στην σελιδα σας ?

cosmodata- ναι....

απο εκει και περα ποιος ξερει....

μαλλον μιλησες με τη βλαμμενη που ειχα μιλησει και εγω τις προαλλες που της κανεις μια ερωτηση 20 λεξεων και απανταει "ναι.." "οχι.." "ναι.." χχαχαχαα

Δημοσ.

μαλλον μιλησες με τη βλαμμενη που ειχα μιλησει και εγω τις προαλλες που της κανεις μια ερωτηση 20 λεξεων και απανταει "ναι.." "οχι.." "ναι.." χχαχαχαα

μπα, αντρας ηταν ....

η αναγραφόμενη "εκπαιδεύει" τους νέους πωλητές :-)

Δημοσ.

Επιτρεπεται να δινουν τιμη ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ; Το θεωρω παραπλανηση γιατι απευθυνονται σε πελατες λιανικης με αποδειξη, αρα θα πρεπει να εκδωσουν αποδειξη με το ΦΠΑ. Η μηπως το λενε ετσι για να σε προκαλεσουν να ζητησεις τιμη χωρις αποδειξη;

Η Cosmodate δεν αλλαζει ποτε. Απο πιτσιρικας που πηγαινα στην Στουρναρη παντα σε αυτο το καταστημα γελαγα πολυ.

Το φορητο εχει trackpoint cap, ειναι αυτο το κοκκινο κουμπακι που κανει την δουλεια του ποντικιου, πιστεψτε με οποιος το δοκιμασει για μια ημερα θα κατανοησει πληρως το ποσο καλο ειναι, πολυ καλυτερο απο το αβολο touchpad. Λειτουργω Lenovo φορητα εδω και αρκετα χρονια και δεν εχω ουτε ενα usb ποντικι, δεν το χρειαζομαι.

Δημοσ.

Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ να δημοσιεύουν εν έτει 2011, σκέτες τιμές χωρίς ΦΠΑ σε είδη πληροφορικής (και όχι μόνο).

Έχει απαγορευτεί αυτό εδώ και χρόνια δια ροπάλου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...