Προς το περιεχόμενο

Σκληρός πήρε φωτιά

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:eek: Πήγα πριν λίγο να βάλω έναν barracuda 500 gb ο οποίος δεν θυμόμουν τι είχε μέσα.Τον συνδέω και δεν παίζει δεν τον αναγνώριζε.Λέω κάτι θα παίζει με την τροφοδοσία και βγάζω από έναν sata data και power και τα βάζω σε αυτόν.Ξεκινάει το pc και αρχίζει το sata power(το οποίο ήταν από το τροφοδοτικό απευθείας και όχι από 4πινο) να κοκκινίζει και να μυρίζει καμμένο το σβήνω επιτόπου και τον βγάζω.Μου είχε κάνει το ίδιο και με ένα dvd(sata πάλι όχι ide) και έβαλα ένα άλλο και έπαιξε κανονικά.Οπως σκληρούς έχω άλλους 2 μέσα.Το τροφοδοτικό είναι noname :P Λέτε να φταίει αυτό η απλά έτυχε?
Δημοσ.

Εννοείται οτι οι πιθανότητες λένε ότι φταίει το noname!! και καλα θα κανεις να παψεις αμεσσα να το χρησιμοποιεις μην σου πάρει και τπτ αλλο μαζί του!

Δημοσ.

Ακριβώς ό,τι σου λένε οι προηγούμενοι. Ακόμα κι αν το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετώπισες δεν οφείλεται στο τροφοδοτικό - που μάλλον οφείλεται - είναι πολλές οι πιθανότητες να σου βγάλει άλλα χουνέρια. Στην κυριολεξία, το πρώτο και βασικότερο που επηρεάζει τη σωστή λειτουργία και την ασφάλεια του μηχανήματός σου, είναι η ποιότητα του τροφοδοτικού.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω οτι το τροφοδοτικό παίζει μεγάλο ρόλο στην ασφάλεια των parts των pc αλλά το συγκεκριμένο είναι κατεβαστήρι,βέβαια μάλλον θα έπρεπε να πάρω ένα καλύτερο τροφοδοτικό γιατί κάποια αρχεία που έχω εκεί δεν μπορώ να τα ξαναβρώ και δεν έχω για όλα backup...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...