SpirosLouis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Εδώ και κάποιες μέρες μου παρουσιάζεται ένα παράξενο πρόβλημα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία: Δεν έχω παρατηρήσει αν γίνετε ξαφνικά και σε άσχετες χρονικές στιγμές ή με κάποιο άνοιγμα παραθύρου - flash κτλ.(έχω μια υποψία ότι γίνετε με άνοιγμα βίντεο στο youtube) Τα κλικ γίνονται κανονικά σαν μην υπάρχει πρόβλημα. Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να γίνεται; Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Θα έλεγα να κάνεις μια ενημέρωση στους drivers της κάρτας γραφικών σου για αρχή
SpirosLouis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Είναι καινούργιο το pc με την 6970 πάνω. Τρέχει το catalyst 10.12. Κάτι πρέπει να παίζει με τα βίντεο του youtube με τον mozilla.
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τελικά ξεκαθάρισες ότι στο κάνει στο ff όταν βλέπεις βίντεο στο yt; Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ όταν παίζει βίντεο, πήγαινε ιδιότητες και απενεργοποίησε το hardware acceleration. Kάνε μια εγκατάσταση το flash player (http://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_plugin_debug_32bit.exe).
SpirosLouis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ναι τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται από το flash player με τα βιντεάκια στο youtube. Μου έγινε χθες και ανοίγοντας και κλείνοντας τον player σε full screen και κανονικό παράθυρο 2-3 φορές επανήλθε. Τώρα γιατί γίνετε αυτό...θα απενεργοποιήσω το hardware acceleration να δω. (αυτό που μου δίνεις το πρόγραμμα τι είναι; - είναι και 32bit εγώ έχω 64.)
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι πρόγραμμα, είναι ο flash player 11 σε αρχείο εγκατάστασης από την adobe. Είναι σε αρχείο για υπολογιστές που δεν έχουν πρόσβαση για να το κατεβάσουν αυτόματα.
SpirosLouis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το εγκατέστησα φίλε μου. Έβγαλα και το hardware acceleration όπως μου πρότεινες και περιμένω να δω. Σ'ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σου και την βοήθειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.