theodoros1997 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 παιδια εχω στο η/υ μου 1 σετ απο ηχεια και θελω να βαλω και 2 σετ με καλοδιο που θα βγαζη μπροστα ενα αρσενικο και πισω δυο θιλικα και η ερωτιση μου ειναι η εξης θα δουλεβουν μαζι διλαδι 8α σινχρονιζονται. :rolleyes: ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ποία έχεις τωρα ηχεία ; και ποία θέλεις να βάλεις ; Αν τα watt ειναι τα ιδια δεν θα δεις μεγαλη διαφορα !
jinx3d Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 χάλια θα ακούγεται εκτός και άν έχεις 2 line out στην κάρτα ήχου σου. Άν μοιράσεις το ένα line out με κάνα αντάπτορα δεν θα ακούγονται πολύ καλά, θα ακούγεται πάντως... Α επίσης θα πέσει κ η ένταση τους λίγο αν τα μοιράσεις σε ένα line out.
vasilis123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ναι θα συγχονιζονται. αλλα πρωσεξε να παρεις ανταπτορα γι αυτη τη δουλεια και οχι splitter, γιαιτ με το σπλιτερ τηα ακουγτε μονο το ενα ηχειο απο καθε σετ.
theodoros1997 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ναι θα συγχονιζονται. αλλα πρωσεξε να παρεις ανταπτορα γι αυτη τη δουλεια και οχι splitter, γιαιτ με το σπλιτερ τηα ακουγτε μονο το ενα ηχειο απο καθε σετ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752606 Αυτο θα παρω για να τα σινδεσω κανει ααα και η καρτα ηχου μου εχει 3 βιζματα 1 μπλε 1 πρασινο κ 1 ροζ πιο κανια απο τα τρια εκτοσ του μπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.