kebinB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Είναι η πρώτη φορά που έχω κονσόλα και δεν ξέρω ποια είναι τα must have παιχνίδια για ps3? ξετρελάθηκα με το little big planet 2, πολύ ωραίο. τί έχεται να προτείνεται; τίποτα με μηχανές; τπτ σαν το big planet 2? και το ναρουτο και κάτι τέτοια ανιμέ μαρέσουν. τα μόνα που δεν μαρέσουν ειναι τα shootemup γιατί θαρρώ ειναι λίγο αηδία να τα παίζω με το controller.
grouspen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 god of war 3 και godofwar 1+2 (remakes παιχνιδιών του ps2 αλλά αξίζουν) uncharted 1,2,k 3(βγαίνει σε λίγο καιρό) heavy rain gran turismo 5 infamous 1+2 metal gear solid 4 catherine rachet and clank Ico και shadow of the collosus (remakes και αυτά αλλά αξίζουν και με το παραπάνω) Αυτά γρήγορα γρήγορα μου ήρθαν στο μυαλό. ψάξε δες βιντεακια να δεις τι παίζει σχετικά με τα παιχνίδια
Watt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα προτείνω Final Fantasy XIII Dragon Age: Origins,2 Red Dead Redemption Grand Theft Auto 4 LA Noire Just Cause 2 Assassin's Creed 1,2,Brotherhood, Revelations (βγαίνει σε λίγες μέρες) Demon's Souls Mass Effect 2,3 (Βγαίνει σε αρκετό καιρό) Fallout 3 Fallout New Vegas White Knight Chronicles 1,2 Castlevania: Lords of Shadow Batman: Arkham Asylum DC Universe Online (MMO γίνεται free όπου να' ναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.