Προς το περιεχόμενο

Καθρεπτης σε διαφορα σχηματα...

Atapia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν γινεται να υπαρξει καθρεπτης σε σχημα μπαλας και γενικοτερα σε διαφορα σχηματα και που μπορει να φτιαχτει;;

Δημοσ.

Έψαχνα κάποτε και εγώ αλλά μπα. Δύσκολο να σου το κάνουν αλλά και να μπορέσουν αν ακούσεις τη τιμή δε θα πάρεις.

Την είχα βολέψει με σπρέι καθρέπτη και το έφτιαξα μόνος τελικά (δε θυμάμαι από που το είχα αγοράσει.

Ψεκάζεται σε διάφανες γυαλιστερές επιφάνειες από τη μία πλευρά και από την άλλη έχει την όψη του καθρέπτη.

Το κακό είναι ότι από τη μεριά που το ψέκασες δε πρέπει να το αγγίζεις (γίνεται σαν σκόνη).

Εγώ μια σφαίρα είχα κάνει. Είχα βρει μια μεγάλη γυάλινη μπάλα από φωτιστικό. Από επάνω πρέπει να είναι ανοιχτό για να μπορείς να ψεκάσεις μέσα.

Δημοσ.

Ναι.

Αν δε το ξέρεις, δε το προσέχεις με τίποτα. Όλα εξαρτιόνται από το πόσο καλή εφαρμογή θα γίνει και το κατά πόσο η επιφάνεια δεν έχει ατέλειες.

Θα έλεγα ένα 95%. Περνάς 4-5 "ψιλά χέρια". Όσα περισσότερα τόσο καλύτερα.

Από εδώ Θεσσαλονίκη το είχα πάρει. Νομίζω από το art time αλλά δεν είμαι σίγουρος. Άλλη μάρκα από αυτή του βίντεο σίγουρα.

Επίσης αυτό που λέει ότι ψεκάζεις από έξω... μπορείς αλλά ξεβάφει γιατί είναι σπρέι (όπως και τα νίκελ) που λειτουργούν τελείως διαφορετικά από τα κοινά χρωματιστά. Βασικά δε μπορείς να το πεις χρώμα γιατί το άπλωμα που έχουν έχει να κάνει με κάτι σαν στατικό ηλεκτρισμό (στο πολύ περίπου. χημικός δεν είμαι)

Μετά από μία εβδομάδα μπορείς να βάλεις σπρέι βερνίκι ακρυλικό και πάλι όμως θέλει προσοχή γιατί μπορεί να σου κάνει κηλίδες. Εγώ είχα δοκιμάσει και δε τα κατάφερα.

http://www.youtube.com/watch?v=sV4A2u_VSa4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...