bravenew Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Exo to plextor 401240 (atapi). H aporoia mou einai oti to bazo na grapsei x40 kai ayto prota anebazei tin taxitita eggrafis 20x,ftanei stin mesi peripou tis eggrafis (se cd taiyo yuden 48x 700mb) kai anebainei sta 32x kai ta teleytaia 100mb ta grafei se 40x. Den krataei stathera ta 40x apo tin arxi? Symbainei kai se alla cd-rw ayto i to diko mou exei problima? An yparxei kai kana allos me to idio CD-rw as mou pei tin dikia toy simperifora.
steliosdj Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 To 4012TA doyleyei me zone cav (Z-CAV) kai opws leei kai to onoma grafei se zwnes. Yparxoyn sthn agora CDRW poy grafoyn se CAV. px to 48ari ths plextor. Ayta grafoyn anebazontas siga siga thn taxythta apo 20x peripoy ews to telos .... Gia na grapseis se sta8erh 40x den yparxei ayth th stigmh tetoio 8ema . To problhma brisketai stis strofes poy anaptysei to diskaki thn wra poy grafetai. An edine liges parapanw tote na eisai sigoyros oti 8a tinazotan ! Exoyn ginei polla pantws .... Gi ayto kai an prosekseis otan allazei taxythta anebainei kai o 8orybos !
bravenew Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 oxi mono ayto stelio alla paratirisa oti otan ftanei sta 40x to xroma toy kapsimatos sto cd poy graftike einai pio skouro apo tin ypoloipi epifaneia.... Kai dil. me liga logia douleyei kanonika.
steliosdj Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Etsi einai ! To 4012 to eixa edw kai ena xrono kai to poylhsa prin 10 meres . Perimenw sto telos toy mhna to 52ari poy einai CAV Eggyhmena mporw na soy pw omws oti to 40ari grafei kala kai poiotika ! Den eixa pote problhma eidika meta apo to 1.03 firmware .
BrwmogazoS Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Egw pali to 4012TA mou eprhkse ta akatanomasta...den egrafe ena soro markes cd...kai akoma kai 40x tdk kai memorex-traxdata ta egrafe se 32x logo power rec... To yammy F1 pou to antikatesthse 44X einai F-Cav apoti 8ymamai kai anevazei synexeia to speed ths eggrafhs .
chrisimone Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 oxi den exeis kanena prob .... einai ena systhma pou h plextor to onomazei powerec(h kapws etsi) kai analoga me to ti cd exeis kai pou brhskete ekeinh thn stigmh h kefalh sto grafh sth megisth axiopisth taxythta ...... (den einai ka8olou kako pisteuw auto) ... kai egw 48 ari plextor exw kai etsi akribws mou kanei (exw dynatothta na to apenergopoihsw alla den aksizei giati to cdaki mporei na mhn diabazetai meta kai to kerdos 8a einai 30 sec noriterh egrafh kai an....) twra den 8ymamai (an epimeneis na to apenergopoihseis )an ginete kai an exeis dynatothta na to bgaleis.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.