besddimo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 @ GeorgT. Πώς τα βρίσκεις αυτά; Υπάρχει κάποιο θέμα για εισιτήρια, αντίστοιχο με αυτό εδώ που είναι για ηλεκτρονικά και Υ/Η και το έχουμε βγάλει εντελώς off-topic? Αν πας Αμερική (ή Καναδά), κλείσε το ξενοδοχείο σου με priceline.com εκεί όμως που λέει bid for hotel rooms. Να ξέρεις όμως ότι ότι βάζεις το πληρώνεις αν δεχτούν την προσφορά σου οπότε πρέπει να είσαι σίγουρος. Έχω μείνει στα πιο ακριβά ξενοδοχεία για όσο πλήρωνα σε Motel...
GeorgT. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 besddimo μακάρι να ταξίδευα σε ενα απ αυτα που εβαλα αλλα αυτο το διάστημα φαντάζει για μενα ταινία επιστημονικής φαντασίας να πάω τέτοιο ταξίδι εγω τα βρηκα στο http://www.schnaeppchenfuchs.com που εβαλα λινκ κ πιο πανω κ απ οτι διαβάζω στα σχόλια ήδη οι πρώτοι Γερμανοί κλείσανε!
zacharis1955 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά μακρυά! Θα μπλέξετε άσχημα με τις ημερομηνίες και τους φόρους με τις απίθανες ονομασίες!
oldermania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ναι όπως αυτο που πήρα για Ελλάδα και μου βγήκε 110 ε! Πανάκριβο με επιστροφή βέβαια για Καβάλα αθηνα Γενικά έχω αγοράσει πολλα κουπόνια απο αυτο το site αλλα σε μερικά θέλει προσοχή ιδίως σε κουπόνια φαγητού σου προσφέρουν παιδικές μερίδες!
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 @ GeorgT. Πώς τα βρίσκεις αυτά; Υπάρχει κάποιο θέμα για εισιτήρια, αντίστοιχο με αυτό εδώ που είναι για ηλεκτρονικά και Υ/Η και το έχουμε βγάλει εντελώς off-topic? Αν πας Αμερική (ή Καναδά), κλείσε το ξενοδοχείο σου με priceline.com εκεί όμως που λέει bid for hotel rooms. Να ξέρεις όμως ότι ότι βάζεις το πληρώνεις αν δεχτούν την προσφορά σου οπότε πρέπει να είσαι σίγουρος. Έχω μείνει στα πιο ακριβά ξενοδοχεία για όσο πλήρωνα σε Motel... γραψε εδω. http://www.insomnia.gr/topic/100280-faq-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ad%cf%82/page__st__3730 εψαξα για ελλαδα οντως εχει καλυτερες τιμες απο booking.com αλλα δεν εχουν περασει τα αστερια καθε hotel. το biding δεν το ειδα ακομη.μηπως ειναι μονο για εξωτερικο? εγω τα βρηκα στο http://www.schnaeppchenfuchs.com που εβαλα λινκ κ πιο πανω κ απ οτι διαβάζω στα σχόλια ήδη οι πρώτοι Γερμανοί κλείσανε! αυτο το σιτε ειναι σαν το skroutz ή απλα blog με προσφορες?
GeorgT. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 γερμανικο site με προσφορές ειναι για σκρουτζ φάση ειναι αλλα (idealo, geizhals.at, guenstiger Κλπ κλπ κλπ)
PETROS13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 για ταξίδι εσωτερικού που είχα πάρει άλλη μια προσφορά πάντως έμεινα ικανοποιημένος! δεν νομίζω να είναι πάνω από 70 ευρώ οι φόροι.
Nemo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα για Μιλάνο, Βρυξέλες, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, Λισαβόνα, Λάρνακα, Βαρκελώνη ή Σόφια, αγορασμένα από Groupon για πτήσεις μέχρι 31/12/2011. Επειδή δεν πρόκειται να πετάξω προς αυτούς τους προορισμούς, πωλούνται τα 2 κουπόνια. .115Ε http://www.insomnia.gr/classifieds/various/tickets/30266-2-αεροπορικά-εισητήρια-εξωτερικού-μέχρι-3112/
Luciddream Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οπότε Iceman θα ήταν προτιμότερο να κάνεις την ανάρτηση αφότου κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα! Φιλικά τι λές ρε φίλε σιγά μην φτιάξει και δικιά του αεροπορική εταιρία για να δεί αν τον συμφέρει.... το είδε, το έγραψε, αν δεν σας αρέσει μην το αγοράζετε... τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα.
Tomahawk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τι λές ρε φίλε σιγά μην φτιάξει και δικιά του αεροπορική εταιρία για να δεί αν τον συμφέρει.... το είδε, το έγραψε, αν δεν σας αρέσει μην το αγοράζετε... τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα. Τη τρίχα τη κάνεις τριχιά... Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι, ας postάρει ο καθένας στις προσφορές ότι μας πλασάρουν ως προσφορά.
orck Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλη προσοχη με τα κουποναδικα. Εχουν ξεφυτρωσει παρα πολλα αμφιβολου ποιοτητας. Εγω και αλλοι εχουμε χασει λεφτα απο "προσφορες". Το κολπο ειναι οτι απο την στιγμη που εχουν παρει τα λεφτα δεν ενδιαφερονται να σε προσεξουν, σε αφηνουν να περιμενεις, σου δινουν τα χειροτερα κλπ Γενικοτερα μετα απο μια τετοια εμπειρια καταλαβαινεις την δυναμη του μετρητου στην τσεπη σου. Στα καταστηματα μας λενε χαμογελαστα καλημερα μονο για να βγει το χρημα, εαν εχεις δωσει απο πριν τα λεφτα θα σε βρισουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.