Προς το περιεχόμενο

€59 για Αεροπορικό Εισιτήριο Με Επιστροφή από Αθήνα για να Πετάξετε σε Ευρωπαϊκούς Προορισμούς της Επιλογής σας.

IcemanGr71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

€59 για Αεροπορικό Εισιτήριο Με Επιστροφή από Αθήνα για να Πετάξετε σε Ευρωπαϊκούς Προορισμούς της Επιλογής σας.

http://www.groupon.gr/

Το πλήρες links για να μην ψάχνετε στο groupon ειναι το παρακάτω και επίσης αναφέρει οτι "Δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων."

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/airfastticketsroundtripathensthessaloniki-maindeal/1064599

Δημοσ.

Το πλήρες links για να μην ψάχνετε στο groupon ειναι το παρακάτω και επίσης αναφέρει οτι "Δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων."

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/airfastticketsroundtripathensthessaloniki-maindeal/1064599

Σωστός ξέχασα να το διευκρινίσω ... και οι φόροι δεν είναι και λίγο πράγμα....

Δημοσ.

Επίσης έχω παρατηρήσει σε ταξιδιωτικές προσφορές ότι ο φόροι αεροδρομίων είναι τσιμπημένοι...

... μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος

Δημοσ.

Προσοχή σε τέτοιου τύπου «προσφορές» το εισιτήριο τελικά βγαίνει πιο ακριβά από το να το κλείσετε μόνοι σας από την εταιρεία που εσείς θέλετε για τις ημερομηνίες που εσείς θέλετε, χωρίς τους συγκεκριμένους μεσάζοντες, χωρίς κουπόνια και προπληρωμή. Μετά θα σας ορίζουν αυτοί ημερομηνίες και θα ζητάνε ότι θέλουν για φόρους αεροδρομίων και φόρους που αυτοί βαφτίζουν ως φόρους πχ επίναυλο καυσίμων. Πολλοί την έχουν πατήσει και δεν το έχουν πάρει καν χαμπάρι. Στο παρελθόν αγόρασα την ίδια προσφορά, απέκτησα το κουπόνι, το πλήρωσα και όταν μετά από 3 μήνες, εντός προθεσμίας ζήτησα το εισιτήριο, οι φόροι που μου ζήτησαν και κακός έδωσα ήταν περισσότεροι από αυτούς που βλέπουμε στις σελίδες κρατήσεών (το έλεγξα κατόπιν εορτής) με αποτέλεσμα για την ημερομηνία που έκλεισα βρήκα το εισιτήριο με την ίδια εταιρεία που μου προσέφεραν αυτοί από την ιστοσελίδα της 15 εύρο φτηνότερα . Το κόλπο είναι απλό. Προπωλώ εισιτήρια προεισπράττω και τζιράρω χρήματά και στο τέλος βγάζω και το νόμιμο κέρδος του πράκτορα 15 ευρώ. Κατά τα αλλά κάνω προσφορά

Δημοσ.

Προσοχή σε τέτοιου τύπου «προσφορές» το εισιτήριο τελικά βγαίνει πιο ακριβά από το να το κλείσετε μόνοι σας από την εταιρεία που εσείς θέλετε για τις ημερομηνίες που εσείς θέλετε, χωρίς τους συγκεκριμένους μεσάζοντες, χωρίς κουπόνια και προπληρωμή. Μετά θα σας ορίζουν αυτοί ημερομηνίες και θα ζητάνε ότι θέλουν για φόρους αεροδρομίων και φόρους που αυτοί βαφτίζουν ως φόρους πχ επίναυλο καυσίμων. Πολλοί την έχουν πατήσει και δεν το έχουν πάρει καν χαμπάρι. Στο παρελθόν αγόρασα την ίδια προσφορά, απέκτησα το κουπόνι, το πλήρωσα και όταν μετά από 3 μήνες, εντός προθεσμίας ζήτησα το εισιτήριο, οι φόροι που μου ζήτησαν και κακός έδωσα ήταν περισσότεροι από αυτούς που βλέπουμε στις σελίδες κρατήσεών (το έλεγξα κατόπιν εορτής) με αποτέλεσμα για την ημερομηνία που έκλεισα βρήκα το εισιτήριο με την ίδια εταιρεία που μου προσέφεραν αυτοί από την ιστοσελίδα της 15 εύρο φτηνότερα . Το κόλπο είναι απλό. Προπωλώ εισιτήρια προεισπράττω και τζιράρω χρήματά και στο τέλος βγάζω και το νόμιμο κέρδος του πράκτορα 15 ευρώ. Κατά τα αλλά κάνω προσφορά

Καλά τι κόλπα είναι αυτά.... όντως...

έκανα ένα search για εισιτήριο δια μέσου airtickets.gr (για Νοέμβριο 2011) και οι τιμές βγαίνουν ίδιες περίπου....

Σκέψου να πας το Καλοκαίρι και να πεις... έχω κουπόνι.... θα φας φάσκελο τρελό ε????

:confused:

Μήπως να το διαγράψουμε ή κλειδώσουμε το post καλύτερα για να μην την πατήσει κανείς.... ε???

Δημοσ.

Παρόμοια απάτη είχαν κάνει και με τα εισιτήρια εσωτερικού πριν λίγο καιρό.

Υπάρχει κάπου εδώ στο ιnsomnia to thread.

Το βρήκα: http://www.insomnia.gr/topic/401034-2e-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/

Δημοσ.

Οπότε Iceman θα ήταν προτιμότερο να κάνεις την ανάρτηση αφότου κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα!

Φιλικά

Δημοσ.

Αναζητηση στο http://www.airtickets.gr/

Αναχωρηση 20 Δεκεμβριου απο Αθηνα για Λονδινο και επιστροφη 30 Δεκεμβριου.

Τελικη τιμη 174Ε εκ των οποιον οι φοροι ειναι 6Ε δλδ η τιμη εισητηριου ειναι 168Ε.

Πως το 59 σε σχεση με το 168 δε σας φαινεται προσφορα?

Δημοσ.

Παιδιά τα ναύλα είναι το θέμα... Οι φόροι αεροδρομίου αλλάζουν αλλα όχι δραματικές διαφορές (τις τάξεις του 15% ανάλογα με την εποχή). Σημασία έχει αν έχει κλείσει ή όχι απο καιρό τα εισιτήρια σου. Αν κλέισω εισητίρα 2 μήνες πρίν μπορεί να βρώ και νάυλα σχεδόν τσάμπα. Τότε η προσφορά αυτή είναι ανούσια. Όμως πάρτε δύο παραδείγματα...

Για να μιλάμε με παραδείγματα. Στην φωτογραφία βλέπεται οτι:

post-185038-0-34083000-1317908257_thumb.png

Με την προσφορά του groupon θα έχουμε έκπτωση επι του Ναύλου του επιβάτη 57% έκπτωση. Δεν είναι και μικρή. Και επιτου συνολικού ποσού 33% έκπτωση.

Εσάς αυτό σας φαίνεται σαν παραπάνω;;;;;;

Τώρα όμως πάρτε και ένα παράδειγμα άλλης ημερομηνίας :

post-185038-0-70784000-1317909000_thumb.png

Σε αυτήν την ημερομηνάι χάνεις λεφτά..

Οπότε τι σημαίνει αυτό. ΨΑΤΞΤΕ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ και αν σας συμφέρει, ΠΑΡΤΕ την προσφορά, αλλιώς όχι... Παιδιά όποιος ψάχνεις ποτέ δεν πιάνεται κορόϊδο. Η προσφορά αυτή ΙΣΧΥΕΙ και μπορείς να κερδίσεις λεφτά ΚΥΡΙΩΣ αν το ταξίδι σου είναι τώρα όπου νάνε γιατι την τελευταία στιγμή δεν πρόκειται να βρείς νάυλο ανα επιβάτη σε μικρότερη τιμή απο 59 € πήγαινε - έλα.

Δημοσ.

Nemesis_rds, RottenLungs,

Ίσως και να έχετε δίκιο, ίσως και όχι. Κατ'αρχήν η περίπτωση είναι διαφορετική με αυτή που έβαλα εγώ.

Όμως, δοκίμασα να βρω εισιτήρια από το σάιτ που ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις για να εξαργυρώσεις το κουπόνι (που δεν είναι το airtickets). Για την πρώτη ημερομηνία του RottenLungs μου βγάζει τιμή €262 το φθηνότερο απευθείας (με Aegean, δε κάνει συνδυασμούς το σάιτ) (και δε μου λέει πόσα είναι οι φόροι..) αλλά για να κλείσεις με την προσφορά πρέπει να πας σε ειδικό κομμάτι του σάιτ όπου βγάζει μόνο πτήσεις με ανταπόκριση και μάλιστα κάποιες με πολύ χρόνο αναμονής και σε άσχημες ώρες. Δεν έχει καθόλου Aegean, BA και άλλες με απευθείας που σου βγάζει στο airtickets ή στο κανονικό τους σάιτ.

Γενικά νομίζω πως είναι απάτη αλλά σίγουρα είναι πολύ τζογάρισμα να πάρεις αυτό το κουπόνι:

- σε περιορίζει πολύ στο ποιες εταιρείες μπορείς να χρησιμοποιήσεις

- δε πας απευθείας (Λονδίνο τουλάχιστον)

- οι κανονικές τους τιμές είναι πιο ακριβές από airtickets κτλ.

Γι'αυτό εγώ δε θα πάρω και γι'αυτό δε το θεωρώ και πολύ καλή προσφορά. Πιστεύω σε κάποιους θα μείνει αχρησιμοποίητο. Από την άλλη, αν ήθελα να ταξιδέψω μέσα στη βδομάδα, θα το έψαχνα μήπως βολεύει.

ΥΓ: Δε προχώρησα μέχρι τέλους στο http://www.airfasttickets.gr για να δω αν έχει κάποια άλλη κρυφή χρέωση (για χρήση πιστωτικής, booking fee κτλ). Έφτασα μόνο μέχρι εκεί που ζητάει να κάνεις account.

Δημοσ.

Καλα γενικότερα τα ταξίδια αναψυχής είναι καλό να τα κλείνεις κανα 3μηνο πρίν. Είναι ο μόνο σίγουρος τρόπος για να πετύχεις καλα αεροπορικά και καλές προσφορές ξενοδοχείων. ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα.

Σκεφτείτε οτι εγω προπερσι πήγα Βαρκελώνη και πλήρωσα δωμάτιο 1600 € -> 500 € (είχαμε πάει για 10 διανυκτερεύσεις - 25€ το άτομο ανα διανυκτέρευση), επειδή απλά το έκλεισα 1,5 μηνες πρίν. Σε 4στερο ξενοδοχείο (πραγματικά πανέμορφα δωμάτια) πέντε λεπτά απο το μετρό (στάση Lesseps), 15 λεπτά με τα πόδια απο το Park Güell και 15 λεπτά με τον μετρό απο το κέντρο της Βαρκελώνης και νομίζω κανα 30-35 λεπτο δεν θυμάμαι καλα με μετρό απο το αεροδρόμιο.

Δημοσ.

Έκανα λίγο παραπάνω έρευνα και άλλαξα το πόστ μου. Τελικά μάλλον κλίνω στο ότι δεν αξίζει. Αρχικά κοιτούσα το special offer site τους γι'αυτό μου φάνηκε πιο φτηνό.

Δημοσ.

θελετε προσφορά για αεροπλάνο:

Frankfurt – Las Vegas 428€ (κομπλε με επιστροφη 03.11. – 13.11.2011) http://www.condor.com/ibe/cfi/de/flight/search.xhtml?ns_campaign=suche&trc_channel=NSC&ibe_pagename=ibfsc&operationType=search&outwardDay=03&outwardMonthYear=1342&returnDay=13&returnMonthYear=1342&flightVacancyType=2&origin=FRA&destination=LAS&partyAdults=2&partyChildren=0&partyInfants=0%A4cyCode=%A4cy=&zanpartner=871809&zanpid=1557042249525994496

Frankfurt – Dubai Sharjah 248€ εχει για νοεμβριο πάλη η condor

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frankfurt – New York für 390,32€

Frankfurt – Singapur für 388,10€

http://www.schnaeppchenfuchs.com/blog/reise/frankfurt-new-york-fur-380e-inkl-steuern-und-gebuhren-mit-singapore-airlines-im-airbus-a380/

αυτες οι δυο μαλιστα με το νεο A380!!!

+ αν πετούσε η Rynair κ χειμώνα (απο βολο κ θεσ/νικη) τουλάχιστον που ξερω θα έβγαινε τελείως τσαμπα λεμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...