Προς το περιεχόμενο

Default κωδικοι ρουτερ;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τους default κωδικους απο viva telecoms,hol, forthnet, otenet, connx; Για το τελευταιο νομιζω ειναι το 1234567890123

Δημοσ.

ΔΕΝ υπάρχουν default κωδικοί.

Το 12345... πολυφορέθηκε γιατι το ειχαν σαν προτεινόμενο παράδειγμα οι οδηγίες του connx.

Δημοσ.

αν εννοεις username password για το μενου του ρουτερ υπαρχουν πολλες σελιδες περα απο το manual του καθε ρουτερ.

αν εννοεις default password για το wireless πλεον ξεχασε το.στην καλυτερη το password να φτιαχνεται με καποιο generator Με βαση το ssid και εκει αν βρεις προγραμμα να βρεις και το pass.μονο για τα thomson εχω δει.αλλιως ξεχασε το.συν οτι πλεον ολα ειναι κλειδωμενα απο default με wpa οποτε ξεχνας και να τα σπασεις οπως σπαει το wep.to 1234567890123 οκ ηταν για καμποσο καιρο πλεον δεν νομιζω να το βρεις.

συν οτι ο κοσμος ξυπνησε διαβαζει σε forums και τετοια και παρα πολλα ατομα αλλαζουν πλεον ssid και κωδικο

Κανένα windows προγραμμα για τις διάφορες μάρκες router?

Δυστυχώς δεν είμαι εξοικειωμένος με linux.

προγραμμα που να κανει τι?να σπασει wep η να βρισκει τα default που δεν υπαρχουν???μονο για thomson υπαρχει προγραμμα με βαση το ssid να βρει το wpa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...