volidas2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλημερα!!!! Εχω ενα προβλημα.Εχω καποια αρχεια βιντεο avi,mkv κτλ. σε μεγαλα αρχεια πχ 6-8gb και θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα αν υπαρχει βεβαια, που να τα ριπαρω σε μικροτερα αρχεια 3-4gb ετσι οσοτου να τα χωραει στο σκληρο μου δισκο.Σας ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Rip είναι μόνο όταν το «σκίζεις» από την αυθεντική του μορφή,κοινός dvd/bluray... εσύ θες να κάνεις recode. free make video πρέπει όταν πατήσεις σε τι θες να τα αλλάξεις να πατήσεις το γραναζάκι και να βάλεις το bitrate που θέλεις,μην βάλεις κάτω από 1500 για ταινία 1080(fullHD) γιατί χάνει μετά υπερβολικά.
volidas2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι.Θα το δοκιμασω αμεσως.
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλημερα!!!! Εχω ενα προβλημα.Εχω καποια αρχεια βιντεο avi,mkv κτλ. σε μεγαλα αρχεια πχ 6-8gb και θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα αν υπαρχει βεβαια, που να τα ριπαρω σε μικροτερα αρχεια 3-4gb ετσι οσοτου να τα χωραει στο σκληρο μου δισκο.Σας ευχαριστω. Λίγο ...μπερδεμένα (!) τα λες! Ειδικά αυτό το "να τα χωραει στο σκληρο μου δισκο". Εννοείς ότι έχεις σχεδόν καλύψει τη χωρητικότητα του σκληρού σου, οπότε δε χωράνε τα συγκεκριμένα αρχεία; Μήπως το έγραψες εκ παραδρομής και εννοείς "να χωράνε σε dvd"; Υποθέσεις κάνω, έτσι; Αν πάντως, όντως έχεις πρόβλημα χωρητικότητας του σκληρού, σε συμφέρει 100 φορές περισσότερο να αγοράσεις έναν ακόμα, παρά να ασχοληθείς με συμπίεση του όγκου των αρχείων (λογικά πρόκειται για ταινίες, έτσι; ) , αφού και πολύ χρονοβόρα διαδικασία είναι, αλλά και απώλεια στην ποιότητα θα έχεις. Αν τελικά εννοούσες ότι θέλεις να χωρέσουν σε dvd, απλά χρησιμοποίησε δισκάκια διπλής επίστρωσης, ώστε να γράψεις τα αρχεία σου στην αρχική τους χωρητικότητα, χωρίς πρόβλημα και χωρίς απώλεια.
volidas2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Οχι,εχω σκληρους δισκους 1 και 2 tb αλλα τα αρχεια βιντεο που εχω ειναι 6-8gb και δεν χωρανε μεσα.Οι σκληροι δισκοι χωρανε μεχρι 4gb λογο του fat32. Αρα ζηταω προγραμμα recode οπως το ειπε και πιο πανω ο φιλος TheELF απο 6-7gb σε μικροτερο μεγεθος gb.
isay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 @volidas2000 Αν μειώσεις το βάρος του αρχείου, θα μειώσεις και την ποιότητα της εικόνας (δηλαδή τζάμπα κατέβαζες τα αρχεία). Καλύτερα να κόψεις το video σε 2 κομμάτια (part1.avi και part2.avi)
volidas2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το ξερω,αλλα υπαρχουν καποια αρχεια βιντεο bdrip 720 ρε γαμωτο,που τα βρισκω μονο σε μεγαλα μεγεθη 6-8gb και πανω και δεν θελω να τα κατεβασω σε dvdrip.Οπως και να εχει,απο 6gb σε 3-4gb που θα το αλλαξω,θα εχει καλυτερη ποιοτητα απο dvdrip. Να τελειωσει η επεξεργασια που εχω βαλει με το προγραμμα που μου εδωσε ο φιλος TheELF και θα σας πω εντυπωσεις...
volidas2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδια πριν λιγο τελειωσε η επεξεργασια.Παιρνει καποια ωρα βεβαια αλλα αξιζει τον κοπο.Πολυ καλα αποτελεσματα!!! Κανει πολυ καλη δουλεια το προγραμμα!!! Εχει μια διαφορα (σχεδον μηδαμινη) αλλα ειναι φυσικο αφου απο 6,69gb πηγε σε 4gb.Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!! Σε ευχαριστω φιλε TheELF για το προγραμμα,αλλα και οσοι ειπαν την γνωμη τους.
volidas2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Γιατι δεν αναγνωριζει τον δισκο το ps3 για αναπαραγωγη των ταινιων.Αναγνωριζει μονο fat32.
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Για πολύ ποιο γρήγορα και χωρίς καμιά απώλεια θα μπορούσες να κάνεις split τα αρχεία σε δύο μέρη. Η διαδικασία αυτή δεν θα πάρει πάνω από 5 λεπτά. Με το mkvtoolnix γίνεται πολύ εύκολα και θα βάλεις μέσα στο kmv και τους υπότιτλους. Κατέβασε το πρόγραμμα, αποσυμπίεσε σε έναν φάκελο και τρέξε το mmg. Φόρτωσε το mkv και τους υπότιτλους και στην καρτέλα global τσέκαρε το Enable splitting και στο after this size βάλε 4G (για 4 γίγα) ή ότι άλλο θέλεις. Πάτα start muxing και σε λίγα λεπτά θα είσαι έτοιμος. Δεν ξέρω όμως αν το ps3 υποστηρίζει mkv αρχεία.
volidas2000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα,μαλλον καλημερα φιλε μου.Οχι,δυστυχως το ps3 δεν παιζει mkv ρε γαμωτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.