Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση

ioannis8558

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Διαβασα αρκετα θεματα σχετικα και θα ηθελα την βοηθεια σας προκειμενου να προχωρησω και εγω σε μια αναβαθμιση του υπολογιστη μου (εχουν περασει αισιως δυομισυ χρονια απο την αγορα του) κρατωντας, εαν αυτο ειναι εφικτο, καποια κομματια του συστηματος. Καταρχην να απαντησω στην φορμα που εχετε προσδιορισει:

Ποσό που διαθέτω : Εως 500 ευρω

Χρήση υπολογιστή : Ιντερνετ/ εφαρμογες Office/ ταινιες θεαση-εγγραφη / Downloading/ Αποθηκευση-αναπαραγωγη φωτογραφιων,εγγραφων,μουσικης /Παιχνιδια σπανιως και οχι απαιτητικα

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω: Τιποτα ειδικο

Αν στη σύνθεση χρειαζομαι οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχω και αν σκεφτομαι να αγοράσω μελλοντικά μια άλλη:Οχι. Εχω την Samsung SyncMaster P2370. Δεν σκεφτομαι εκτος και αν κρινετε οτι δεν καλυπτει τις αναγκες και πρεπει να παρω καποια αλλη

Αν στη σύνθεση χρειαζομαι και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι υπαρχουν

Τοποθεσία στην οποία βρισκομαι( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Διαμενω στην ΛΑΜΙΑ

Αν τα κομμάτια που θέλω να αγοράσω θέλω να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμω την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει προβλημα σε καμμια περιπτωση

Αν επιθυμω να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζω πως να το συναρμολογήσω) ή το σύστημα θα στηθεί απο εμενα? Θα προσπαθησω να το συναρμολογησω στον τοπο διαμονης μου

Αν επιθυμω λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι υπαρχει - Windows 7 (64-bit) -

Το προς αναβαθμιση συστημα εχει ως εξης:

Case: Coolermaster Centurion 5 Black

Τροφοδοτικό: 460W Zalman

M/B: Asus P5E-VM DO (S775,DDR2,Q35)

CPU: Intel Core 2 Duo E8200/ 2.66 Ghz

CPU Cooler: Scythe Shuriken

Ram: 2X1 GB Geil B-Dragon + 1X2 GB Kingston( total 4096 Mb) Dual Ch. PC2 6400- 800 Mhz

GPU: SVGA PCI-X Asus 8600 GT SILENT 512 MB HDCP

HDD: SATA 2 320 GB Seagate-16 Mb- 7200 rpm

Opt Dr: DVDRW +/- DL Samsung SATA 20X BL

Θα προτιμουσα η αναβαθμιση που θα προτεινετε να επικεντρωθει στην ομαλοτητα - ταχυτητα- αθορυβη λειτουργια του ενδεχομενου συστηματος

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση με αυτό το σύστημα που έχεις σε σχέση με τις δουλειές που κάνεις,προσωπικά το μόνο που μπορώ να σου προτείνω, αν ντε και καλά θες να χαλάσεις λεφτά, είναι έναν ssd για να αποκτήσει σπιρτάδα το σύστημα και αν θέλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

συμφωνω με τους προλαλησαντες..!!! με τη χρηση που κανεις, το συστημα σου ειναι υπεραρκετο!!

αν θες να κανεις μερικη αναβαθμιση, συμφωνω με SSD + VGA ωστε το συστημα σου να αποκτησει ταχυτητα και δυναμη σε παιχνιδια. για ταινιες ουτε καν το συζηταω, ακομα και η 8600 που εχεις κανει!! αλλα οπως ειπαμε, αν αναβαθμισεις καρτα γραφικων, τοτε δεν θα εχεις προβλημα σε τπτ! ουτε ειναι απαραιτητη η NVidia λογω CUDA. οποια και να βαλεις, κανει!

αν θες οπωσδηποτε ΟΛΙΚΗ αναβαθμιση, τοτε σκεψου να δωσεις-πουλησεις τα υπαρχοντα κομματια, να μαζεψεις και κανα 100ευρο παραπανω, να κανεις κατι καλο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...