Προς το περιεχόμενο

Wireless και ενοχλησει στο σωμα!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες φορες εχω το λαπτοπ στα ποδια μου και να ακουμπαει το μπροστινο μερος ( εκει που ειναι το κουμπι για το wireless ) στη κοιλια μου. Μετα απο λιγα λεπτα νιωθω ενοχλησεις στην κοιλια στομαχι. Δεν υπαρχει ομως σε εκεινο το σημειο εξαγωγη θερμου αερα. Τι γινεται;

Δημοσ.

Απιστευτο.......

Και νομιζα οτι μονο εγω νιωθω την ακτινοβολια. Οταν περνας απο κολωνες υψηλης..... νιωθεις αυτη τη ζαλαδα?

Δημοσ.

Η κεραία του wireless είναι καλώδια που προεκτείνονται από την μητρική μεσα στην οθόνη, δεν έχει σχέση με το κουμπί.

Μήπως κάθεσαι περίεργα με το laptop στην κοιλιά και πιάνεσαι? Επίσης πες μας και τι laptop είναι να το έχουμε στο νου μας..

Δημοσ.

Ενα sony vaio f11z1e εχω.

Χωρις να ειναι ζεστο το λαπτοπ, με ζεσταινει, οπως γινεται και με το κινητο, οταν μιλαμε αρκετη ωρα. Μαλλον δεν ειναι και τοσο καλο αυτο, ε;

Δημοσ.

Ενα sony vaio f11z1e εχω.

Χωρις να ειναι ζεστο το λαπτοπ, με ζεσταινει, οπως γινεται και με το κινητο, οταν μιλαμε αρκετη ωρα. Μαλλον δεν ειναι και τοσο καλο αυτο, ε;

Παντως ο πολυς ο κοσμος δεν το αντιλαμβανετε καθολου ή και δε το συνειδητοποιει κιολας. Αφου εσυ το καταλαβες εχει καλως.

Δημοσ.

Ειχα ενα παρομοιο sony (με την διαφορα οτι το δικο μου ειχε την Gt425m επανω).

Περαν του οτι ζεσταινοταν ευκολα, δεν ειχα παρατηρησει κατι αλλο.

Δημοσ.

Ουσιαστικα η συγκεκριμενη θερμοτητα δεν γινεται παντα αισθητη μεσω αμεσης επαφης με το μηχανιμα αλλα ειναι προιον της Η/Μ ακτινοβολιας που εκπεμπει που με τη σειρα της θερμαινει τα κυτταρα του σωματος...παρομοια ειναι και η λειτουργια του κινιτου...

Δημοσ.

δλδ αν το κινητο σας, ειδικα αν ειναι nokia, το βαλετε στους προσαγωγους σας.... δε καταλαβαινετε αυτο το γαργαλημα?

Παντως εμενα με τον Luxx μας καλεσανε να παιξουμε στους heroes :confused: ..... λογω πνευματικων δυναμεων που εχουμε.... τηλεκινηση και τετοια.. :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει όταν έχω το router ανοιχτό συνεχόμενα για ένα μήνα έχω έντονες ημικρανίες και νευρικότητα μόλις τα νιώθω αυτα τα συμπτώματα το κλείνω για μία ώρα και ανοίγω τα παράθυρα να ανανεωθεί το οξυγόνο και σχεδόν αμέσως βλέπω διαφορά. Τι να πώ... πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Άραγε μήπως έχει να κάνει με το κανάλι που εκπέμπει; μήπως είναι πολύ υψηλό;

Δημοσ.

μην βαζετε γενικα το λαπτοπ πανω σας η θερμοτητα δεν ειναι καλη για τα γεννητικα σας οργανα ειδικα των αντρων καθως γι αυτο το λογο βρισκονται εξω απο το σωμα για να εχουν μικροτερη θερμοκρασια

Δημοσ.

Φίλε ακριβώς την ίδια ενόχληση όταν είχα το notebook αγκαλιά είχα παρατηρήσει και εγώ. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η ιδέα μου ή ότι μπορεί να είναι από το βάρος αλλά μάλλον είναι λόγω ακτινοβολίας και απο τότε ο φορητός ποτέ πάνω μου. Soy vaio εχω και εγώ, δε νομίζω όμως ότι έχει σχέση η μάρκα αν και δεν είχα άλλο notebook για να συγκρίνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...