katina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ένα windows server 2003 και ένα εργαστήριο. Ξαφνικά σε όποιο site και αν προσπαθήσω να μπω από οποιονδήποτε Η/Υ με πετάει στη σελίδα του router (sagem). Γιατί μπορεί αυτό να συμβαίνει;
rfc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα Επειδη δε βρισκει το gateway στο κανει αυτο. Εχεις κανει καποιες αλλαγες και εγινε αυτο?
katina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πως γίνεται να μη βρίσκει το gateway. Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις του group policy, αλλά σε σχέση με το active desktop! Πως διορθώνεται άραγε;
rfc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τι πειραξες? κανε πρωτα ενα ρεσταρτ στο ρουτερ σου και μολις κλειδωσει γραψε σε ενα cmd ipconfig /all και ποσταρε τα αποτελεσματα. Σιγουρεψου οτι το ρουτερ κλειδωνει, αναβει δλδ το ιντερνετ λαμπακι.
katina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μπαίνω μόνο από το server στο Internet κανονικά. Έκανα restart και πάλι τα ίδια. Πείραξα μόνο το Active Desktop το οποίο ενεργοποίησα, στη συνέχεια απενεργοποίησα και πάλι τα ίδια. Θα κάνω ipconfig
katina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τελικά είναι θέμα group policy... Μου τα βγάζει σωστά στο ipconfig, μπαίνει internet όταν είμαι administrator Όταν μπαίνω ως user δε μπαίνει! Τι να πειράξω ρε γμτ..
rfc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τελικά είναι θέμα group policy... Μου τα βγάζει σωστά στο ipconfig, μπαίνει internet όταν είμαι administrator Όταν μπαίνω ως user δε μπαίνει! Τι να πειράξω ρε γμτ.. ααα, πεστο ντε, μολις βρω λιγο χρονο θα το κοιταξω. θα το βρουμε. κανε και ενα sfc /scannow μεχρι να τα ξαναπουμε
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 επισης ενημερωτικα αυτο.ενας δευτερος λογος που μπορεις να δεις μερικα ρουτερ να σε πετανε στην σελιδα τους ειναι οταν δεν ειναι συνδεδεμενα στο ιντερνετ.πχ το Thomson αμα ειναι disconnected και πας να φορτωσεις σελιδα μπορει να δεις να σε πεταει σε ενα τετραγωνακι που να σου ζηταει να βαλεις Username και password. επισης οταν μπαινεις σαν User στο Ipconfig ειναι ολα οκ η λειπει τιποτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.