hexenlord Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ω θεε μου. Ω θεε μου. Συνηθως δεν μπαινω στον κοπο να γραψω ειτε λογω ελλειψης χρονου ειτε επειδη οι αλλοι με καλυπτουν. Αλλα γιατι?????Γιατι???Εχω δει ολο το αμερικανικο (προσφορα του kaizersoze τοτε..) και αυτο που αντικρυσα σημερα βλεποντας τη σειρα με εκανε να κλαψω. Πολυ απλα για οποιον εχει δει το πρωτοτυπο η σειρα ειναι μηδεν, ναδιρ, τιποτα. ΔΕν το σωζει τιποτα. Ο βαγγελης προσπαθει αλλα δεν. Ο αδελφος ειναι για κλαματα, η ζηνα ειναι μεσα στο ρολο της (μπιτσ) καθως ειναι ..γουελ, γυναικα, ο αφανας γτπ. μα ρε παιδια: dibs-δικο μου το γκομενακι προλαβα???? για το θεο ρε παιδια. σιχτιρι νυχτιατικα.
pournaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ω θεε μου. Ω θεε μου. Συνηθως δεν μπαινω στον κοπο να γραψω ειτε λογω ελλειψης χρονου ειτε επειδη οι αλλοι με καλυπτουν. Αλλα γιατι?????Γιατι???Εχω δει ολο το αμερικανικο (προσφορα του kaizersoze τοτε..) και αυτο που αντικρυσα σημερα βλεποντας τη σειρα με εκανε να κλαψω. Πολυ απλα για οποιον εχει δει το πρωτοτυπο η σειρα ειναι μηδεν, ναδιρ, τιποτα. ΔΕν το σωζει τιποτα. Ο βαγγελης προσπαθει αλλα δεν. Ο αδελφος ειναι για κλαματα, η ζηνα ειναι μεσα στο ρολο της (μπιτσ) καθως ειναι ..γουελ, γυναικα, ο αφανας γτπ. μα ρε παιδια: dibs-δικο μου το γκομενακι προλαβα???? για το θεο ρε παιδια. σιχτιρι νυχτιατικα. Το υπολοιπο 90% ομως του ελληνικου πληθυσμου δεν το εχει δει
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 μια χαρά ήταν το 1ο επεισόδιο. δεν ηταν τελειο αλλα σιγουρα βλεποταν ευχαριστα και εβγαζε γελιο. δεν εχω δει το αμερικάνικο βεβαια. μη βιαζεστε να θαψετε τη σειρα μερικοι, αρεσε σε πολυ κοσμο.
zHsHs_87 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 το πρωτο επεισοδιο μια χαρα ηταν , για κομοδεια!!!! εμενα μου αρεσαι και γελασα αρκετα!!!! βεβαια δεν εχω δει το αμερικανικο το οποιο θα το ξεκινησω εντος λιγον ημερων!!!!! σηγουρα το πρωτοτιπο θα ειναι ποιο καλο!!!!!!
zHsHs_87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Τελικα παιδι δικιο εχετε ειδα και τιν ξενη σειρα!!!! καμια τυχει η ελληνικη !!!! η ξενη ειναι πολυ ποιο πανω !!!!!εχω κολισει!!!
CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Παιδια και εγω ημουν προκατειλλειμενος μιας και εχω δει το original. Σιγουρα καμια σχεση με το αμερικανικο αλλα δεν ειναι και χαλια. Πιστευω πως αν δεν ειχα δει το αμερικανικο θα μου αρεσε παντως. Και τωρα 2 επεισοδεια που ειδα ψιλοευχαριστα τα ειδα. Παντως οποιοι δεν εχουν δει το original τους αρεσει πολυ. Κατι λεει αυτο...
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Είδα μόνο από περιέργεια το πρώτο επεισόδιο(στα γρήγορα ). Δεν ξέρω τι μου έφταιξε.Ή που είναι τόσο μάπα οι ηθοποιοί που ούτε τους χαζούς δεν μπορούν να κάνουν ή που δεν συμβαδίζει η τρελή κόπια με την Ελληνική πραγματικότητα.Πολύ μάπα δυστυχώς. Πραγματικά μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.Κατεβάστε και δείτε την Αμερικάνικη σειρά.
tzinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 παιζω μπαλιτσα με ενα παρεακι οπου ειμαι απο τους μικροτερους (32) και ισως απο τους λιγους που χλαμπαζουν απο ιντερνετ και ξενες σειρες. Οι περισοτεροι ειναι 35-45 φαση τυποι. Ε με το που τελειωσαμε μια μερα και πιασαμε συζητηση αρχιζουν και λενε για τον βασιλη και το καρμα, και πετουσανε ατακες, γελουσαν που ειναι καφρος....κτλπ. Οποτε φανηκε σαν να αρεσε σε ολους. Ε λοιπον δεν πεταχτηκα να τους πω για το οριτζιναλ, διοτι μαλλον εγω θα εβγενα ο περιεργος σνομπαριας που θα επεμενα οτι το ελληνικο ειναι μαπα και αντιγραφη!! Αρα σε οσους δεν εχουν μετρο συγκρισης τους φαινετε καλο
Ioannis1908 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ωραιο επεισοδιο το τριτο μετα το μετριο δευτερο,βλεπεται ευχαριστα η σειρα παντως..
maxilari Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 βασικά το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει το αντίστοιχο του white trash στα ελληνικά δεδομένα και από αυτό χάνει πολύ η σειρα, γιατι βασικά εκει στηρίζεται. Γενικά πάντως εγώ είμαι κατά αυτής της αντιγραφής απο ξένες σειρές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα