tzinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 το csi φαινεται τοσο απιστευτα κακο που φανταζομαι οτι θα εχει πολυ πλακα να δεις κανα δυο επεισοδεια εχχμμ εχει παιξει αυτο? διοτι βλεπω στο youtube οτι ανεβηκε πριν 4 χρονια!
pournaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Κανετε ολοι, λες και η σειρα απευθυνεται σε εσας!!!
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πέτυχα το trailer σήμερα, προς το τελείωμα του. Αμέσως σκέφτηκα... http://www.youtube.com/watch?v=wXw6znXPfy4
traganeus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι... Το οτι έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε σειρές του εξωτερικού δεν σημαίνει οτι και το υπόλοιπο τηλεοπτικό κοινό το κάνει. Επίσης να αναφέρω οτι κανονικά αυτό είναι παράνομο και οι συγκεκριμένες σειρές είναι φτιαγμένες μόνο για τις χώρες τους (και αν μετά το τέλος τις "νοικιάσει" κάποιο κανάλι). Ο απλός λοιπόν άνθρωπος που θα δεί την σειρά, προφανώς και θα ξετρελαθεί και σε συνδυασμό με το ελληνικό στοιχείο πιστεύω η σειρά θα $%^&* και θα δέρνει. Και είναι και μια σειρά που άνετα μπορεί να μεταφραστεί αυτούσια και να έχει και γέλιο, δεν είναι κάτι παράλογο. Όπως να μετέφεραν πχ το Dexter... Οπότε το να γκρινιάζουμε εμείς δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί οι περισσότεροι κιόλας δεν βλέπουμε ΚΑΝ τηλεόραση.
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Έβλεπα φανατικά Ερλ μέχρι και την 3η σεζόν. Την 4η την έκοψα στο 2ο επεισόδιο καθώς είχε γίνει τραγική, σε κάθε περίπτωση ωστόσο θυμάμαι το πολύ γέλιο που είχα ρίξει στα περισσότερα επεισόδια κι έτσι είδα με συμπάθεια την ελληνική αντιγραφή να προσπαθεί να πετύχει το ίδιο και εν μέρει να τα καταφέρνει. Ειδικά όσοι δεν έχουν δει την σειρά νιώθω ότι θα περάσουν πολύ καλά με τα αστεία της. Σε κάθε περίπτωση, η τηλεόραση είναι για τα μπάζα, δε θα γίνει χειρότερη με μια ακόμη κόπια.
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δυο πράματα να σημειώσω : - Το ότι η σειρά απευθύνεται σε νοικοκυρές και εργαζόμενους που δεν βλέπουν αμερικάνικη τηλεόραση, δε σημαίνει πως οι υπόλοιποι δεν πρέπει να μιλάμε. Αν το πάμε έτσι, το μισό section "Κινηματογράφος & Τηλεόραση" πρέπει να διαγραφεί, αφού πολλές σειρές και ταινίες δεν απευθύνονται ειδικά σε μας. Απλά τυχαίνει και τις βλέπουμε επειδή χρησιμοποιούμε torrents... (και οι Αμερικανοί μας κατακτούν πλαγίως και σιγά σιγά, μ' αυτή την ύπουλη στρατηγική). Ή έστω, πρέπει να λέμε μόνο καλά λόγια για μια σειρά/ταινία. - Η τηλεόραση είναι ήδη για τα μπάζα, αλλά ΘΑ γίνει χειρότερη με μια ακόμα κόπια. Γιατί αντί να επενδύσεις σε μια νέα ιδέα (που πιθανότατα θα προέλθει κι από νέο άτομο), σερβίρεις ξαναζεσταμένο φαΐ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το φαΐ που σερβίρεις ανήκει και σε κουζίνα που δεν πολυτρώγεται εδώ. Έχεις μια σειρά με αμερικάνικο χιούμορ, πόσο θα την προσαρμόσεις στα ελληνικά δεδομένα δηλαδή; Και ναι είναι κόπια χαμηλής ποιότητας, γιατί η νυσταγμένη/ρεμπεσκέδικη φωνή του Jason Lee σαν Earl δε συγκρίνεται με αυτή του Χαραλαμπόπουλου, ο τηλεοπτικός αδερφός του Earl είναι καθυστέρας, αλλά έχει παίξει και το νεοναζί, δεν παίζει να υπάρχει αντίστοιχη Ελληνίδα σκύλα σαν την Pressly, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ CRABMAN και... ΚΑΤΑΛΙΝΑ. Και δεν με ενδιαφέρει πόσες βρετανικές σειρές μεταφέρουν οι Αμερικάνοι, τσεκάρετε λίγο τι έχουν βγάλει εδώ και μια 20ετία και τι production value έχουν. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2011 από slipknot
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 γιατι το MEGA δεν εχει production value? το σοφτκορ Νησι απεδειξε περιτρανα οτι η ελληνικη τηλεοραση εχει μεταπηδησει πλεον σε νεο ποιοτικο επιπεδο,σε λιγο θα παιζουμε και στα ΕΜΜΥ.αμ πως.
gherudos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα έχουν γράψει οι περισσότεροι εδώ μέσα, κυρίως της μετάφρασης ακόμα και σε ατάκες που δεν μπορούν να αποδωθούν στα ελληνικά, όμως έκαναν αρκετά καλή δουλειά στην επιλογή ηθοποιών και είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί η σειρά. Όσοι λατρέψατε το αμερικάνικο My Name is Earl πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το Raising Hope, το οποίο είναι από τον Greg Carcia (δημιουργό του My Name Is Earl) και είναι ένα νέο My Name Is Earl με διαφορετική ιστορία και διαφορετικούς ηθοποιούς (όμως εμφανίζονται κατά καιρούς και οι πρωταγωνιστές του Earl) με την ίδια ή και περισσότερη δόση καφρίλας και σκηνικά...
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς που ηταν βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά "Un gars, une fille",ηταν κακη σειρα; εγω ενα σου λεω.επειδη ο ελληνας αγαπαει την καφριλα,και αν αποτυπωσουν καλα την νεοελληνικη καφριλα,η σειρα θα γινει μεγαλο χιτ. Το Σ'αγαπω μ'αγαπας ειναι Καναδεζικο ,οχι Γαλλικο... υπαρχει και η γαλλικη βερσιον με τον Jean Dujardin στον πρωταγωνιστικο ρολο (τι κουκλος). εχω δει και την γαλλικη βερσιον και την ελληνικη, ενω το κονσεπτ ειναι το ιδιο, η προσεγγιση, οι ατακες και οι προβληματισμοι ειναι τελειως διαφορετικοι κι οχι ξεπατικωσουρα των διαλογων. νομιζω η Δημητρα Παπαδοπουλου ειχε κανει πολυ καλη δουλεια στην εν λογω σειρα. Oλο γκρινια βρε παιδια.Μακαρι να γινει επιτελους και καμεια καλη κωμωδια στην ελληνικη tv και ας ειναι και αντιγραφη.Ε και?Πρωτη φορα γινεται?Τα τελευταια χρονια η μια ηλιθιοτητα διαδεχεται την αλλη γι'αυο κοβονται οι σειρες πριν κλεισουν χρονο.Αν ειναι να'ναι κατι καλο ας ειναι και ακριβως το ιδιο με το αμερικανικο.Μαλλον εχουμε στερεψει απο καλους σεναριογραφους εμεις. δυστυχως οι πλειοψηφια των ελληνικων σειρων ειναι βασισμενες σε ξενα σεναρια η ξενες ιδεες. λιγες ειναι αυτουσια ελληνικες και σε γενικες γραμμες ηταν και οι σειρες που εκαναν την μεγαλυτερη επιτυχεια.
Ioannis1908 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Φσση ειχε,χωρις να εχω δει το αμερικανικο..
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχεις δει το αμερικάνικο? ΜΕρικοί εδω μέσα θεωρούν πως είσαι εξωγήινος. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Πες και συ ότι το να κάνουν κόπια στα ελληνικά είναι ποταπό και πως δεν θα δεις τη σειρά. Άντε γιατί σα να παραχαλαρώσαμε και έχουμε και μετριοπαθείς δηλώσεις ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει τη μετριοπάθεια και μια πιο ψύχραιμη ματιά στα πράγματα.
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ναι, με ακούτε; Fan της original σειράς εδώ. Μου φάνηκε πολύ καλό το 1ο επεισόδιο της ελληνικής διασκευής. Και από άτομα του κοντινού μου περιβάλλοντος που είχαν μαύρα μεσάνυχτα για το γεγονός ότι υπήρχε το αμερικάνικο, άκουσα επίσης καλά λόγια.
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω το έβλεπα μαζί με την αδερφή μου χθες. Εγω είδα μόνο τις 2 πρώτες σεζόν του οριτζινάλε και δεν μου είχε αρε΄σει (και το παράτησα), της αδερφής μου της είχε αρέσει και τις είδε όλες. Σε κανέναν μας δεν άρεσε το χθεσινό. Μου φάνηκε πολύ λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα