Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς που ηταν βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά "Un gars, une fille",ηταν κακη σειρα; :rolleyes:

εγω ενα σου λεω.επειδη ο ελληνας αγαπαει την καφριλα,και αν αποτυπωσουν καλα την νεοελληνικη καφριλα,η σειρα θα γινει μεγαλο χιτ.

νομιζω οτι το Σ'αγαπω μ'αγαπας επειδη ακριβως ηταν γαλλικο ηταν και καλο.νομιζω οτι η ευρωπαικη κουλτουρα ειναι πιο κοντα στην ελληνικη απο οτι η αμερικανικη και αυτο το βοηθησε πολυ επιπλεον ηταν αρκετα προσεγμενο(δε λεω οτι αυτο δε θα ειναι αλλα πλεον δε προσεχουν τα ελληνικα σηριαλ γιατι να προσεξουν τις μεταφορες?)

δεν εχω δει την οριτζιναλ σειρα αλλα λιγο που κοιταξα τον πιλοτο ειδα οτι εχει αρκετη αμερικανια μεσα δηλαδη ελαχιστη επαφη με την ελληνικη πραγματικοτητα. ας πουμε μπυρες με το κιλο, γαμος αστραπη στο βεγκας, αυτη εκανε παιδι με μαυρο... γενικα εχει αρκετα πραγματα που απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα των 15χρονων εφηβων και των 40+ νοικοκυρων που ειναι και οι κυριοι θεατες σειρων στη τηλεοραση.

δε λεω οτι σονι και ντε θα ειναι πατατα αντιθετα μακαρι να πετυχει γιατι δεν εχουμε και πολλα σηριαλ φετος απλα λεω οτι ειναι αρκετα δυσκολο...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Σ'αγαπω μ'αγαπας ειναι Καναδεζικο ,οχι Γαλλικο... :mrgreen:

post-192578-0-85718700-1317905038_thumb.jpg

προς υπερασπιση μου παντως οι καναδοι δεν εχουν και πολυ σχεση με τους αμερικανους σε αποψη συμπεριφορας και κουλτουρας....

Δημοσ.

Ρε σεις εχουν βαλει ακομα και να μοιαζει ο αδερφος του οπως αυτος του Earl.Οι απιστευτοι βαλανε ακομα και την ατακα "Luke I'm your father",το ιδιο σκηνικο κτλ.Copy paste κανονικοτατο.

Δημοσ.

θα ηθελα να δω αν κρατησει κι αυτο τεσσερις σαιζον και αν το κοψουν ξαφνικα οπως το αμερικανικο

ε, αναγκαστικά θα το κόψουν γιατί θα ξεμείνουν από σενάριο... :P

Δημοσ.
Μπορει να ειναι και καλο, αλλα αβιαστη αποψη δυστυχως θα μπορουν να εχουν μονο οσοι δεν εχουν δει το αμερικανικο.

Συμφωνώ με αυτό, γι' αυτό και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Βλέπω, όμως, πως οι σκέψεις μου δεν είναι τόσο μακριά σε σχέση με κάποιον που δεν την έχει δει:

δεν εχω δει την οριτζιναλ σειρα αλλα λιγο που κοιταξα τον πιλοτο ειδα οτι εχει αρκετη αμερικανια μεσα δηλαδη ελαχιστη επαφη με την ελληνικη πραγματικοτητα. ας πουμε μπυρες με το κιλο, γαμος αστραπη στο βεγκας, αυτη εκανε παιδι με μαυρο... γενικα εχει αρκετα πραγματα που απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα των 15χρονων εφηβων και των 40+ νοικοκυρων που ειναι και οι κυριοι θεατες σειρων στη τηλεοραση.

Πάντως αν από το τρέιλερ ΔΕΝ ένιωθα πως αυτοί δε σκοπεύουν να προσαρμόσουν τίποτα και απλά θα το κοπιάρουν, θα του έδινα χρόνο από το πρώτο επεισόδιο. Γιατί πράγματι, θα είχε ενδιαφέρον μια προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα.

Τώρα, ως φαίνεται αρκετά ξεκάθαρα, αν του χρόνου υπάρχει ακόμη και έχει αρέσει, μόνο τότε μπορεί να το τιμήσω.

Δημοσ.

Δεν εχω δει το αμερικανικο αλλα το ελληνικο απο το trailer μου φανηκε αρκετα καλο.Ο χαραλαμποπουλος ειναι αρκετα καλος ηθοποιος ωστε να εχει ενδιαφερων η σειρα.

Δημοσ.

Την ειχα δει την αμερικανικη σειρά οταν πρωτοακουσα οτι θα γυριστει ελληνική βερσιόν.Σα σειρά δε τρελάθηκα,διέφερε απο τα συνηθισμένα.

Στο ελληνικό πιστευω πως ο χαραλαμποπουλος, που τον θεωρώ πολύ καλο ηθοποιό, θα κανει τη διαφορά..

Δημοσ.

Copy-paste έκαναν και οι αμερικανοί με το Office. Ίδιοι χαρακτήρες, ίδια κατάσταση και για τα 1-2 πρώτα επεισόδια όταν ακριβώς, μα ακριβώς το ίδιο σενάριο με τα αντίστοιχα αγγλικά. Μετά φυσικά πήρε το δρόμο του (και στον φετινό κύκλο τον κατήφορο).

Οπότε μπορεί και στο ελληνικό My Name is Earl να ξεκινήσει ακριβώς το ίδιο και σιγά-σιγά να αναπτυχθούν διαφορετικά οι χαρακτήρες, προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα όπως είπαν και οι παραπάνω.

Δημοσ.
που τον θεωρώ πολύ καλο ηθοποιό

απο οτι βλεπω,ακομη και η εννοια ηθοποιος εχει χασει την αξια της στην ελλαδα... :-(

Δημοσ.

Oλο γκρινια βρε παιδια.Μακαρι να γινει επιτελους και καμεια καλη κωμωδια στην ελληνικη tv και ας ειναι και αντιγραφη.Ε και?Πρωτη φορα γινεται?Τα τελευταια χρονια η μια ηλιθιοτητα διαδεχεται την αλλη γι'αυο κοβονται οι σειρες πριν κλεισουν χρονο.Αν ειναι να'ναι κατι καλο ας ειναι και ακριβως το ιδιο με το αμερικανικο.Μαλλον εχουμε στερεψει απο καλους σεναριογραφους εμεις.

Δημοσ.

θυμάται κανείς τη "Νταντά"??? (αν θέλουμε να θυμηθούμε ξεπατίκωμα)

την ελληνική εκδοχή δηλαδή... κάπου εκεί πέταξα την κεραία μου... αν και τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να την κάνω ψησταριά, 30 ευρώ την είχα πάρει ο μαλάκας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...