tsioudiver Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Απο το Νοέμβριο ξεκινάει η Ελληνική σειρά "Με λένε Βαγγέλη" η οποία έχει εμπνευστεί, τύπου ξεπατικοτούρα (πόσο καιρό είχα να τη πω αυτή τη λέξη) απο τη πολλή πετυχημένη, για τα δικά μου γούστα, Αμερικάνικη σειρά http://www.youtube.com/watch?v=kx5ZS1_7x8c
gatokoritso Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) χμμ αν και δεν εχω δει το my name is earl μπορω να πω οτι η ελληνική εκδοση φαινεται σαν μια αστεια μ@λ@κια.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2011 από gatokoritso
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το να κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια σειρά είναι (το λιγότερο) σιχαμένο.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σηριουσλη? Το cast μοιαζει με το αυθεντικο? Ποσο fail ειναι αυτο! Kαι ποσο fail θα ειναι να εχουν τα ΙΔΙΑ επεισοδια! Ελεος.
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το trailer είναι ακριβώς το ίδιο ακόμα και στην σκηνοθεσία. Μακάρι να πλησίαζε πρωταπριλιά.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Νταξ, pathetic! Εν τω μεταξυ η σειρα ηταν γαματη και ειμαι περιεργος να δω το πρωτο επεισοδιο για να δω ποσο θα την εχουν ξεφτυλισει. Παρε ρε μεγαλε το story και εξελιξε το, μην το βαζεις αυτουσιο ολο το θεμα! Παρεμπιπτοντως ρητορικες ηταν οι ερωτησεις στο προηγουμενο post
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Που ειναι το προβλημα; επισημη διασκευη ειναι,οχι ripoff.Στην αμερικη τοσες αγγλικες σειρες διασκευαζουν,γιατι να μην το κανει και η ελλαδα;
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι γελοιο να διασκευαζεις για την ελληνικη τηλεοραση μια σειρα η οποια παρουσιαζει μεταξυ αλλων τη ζωη σε tralier parks, και γενικα εναν αμερικανικο τροπο ζωης που εχει τοση σχεση με τα ελληνικα δεδομενα οση ενα ψαρι με ενα ποδηλατο. Οκ το γενικο concept (με το καρμα κλπ) θα εβρισκε εφαρμογη ειχε ενδιαφερον αν κρατουσαν μονο αυτο. Αλλα ΑΥΤΟΥΣΙΑ η σειρα? Οφφτοπικ, οι φαν του Ερλ δειτε το raising hope
kk1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Που ειναι το προβλημα; επισημη διασκευη ειναι,οχι ripoff.Στην αμερικη τοσες αγγλικες σειρες διασκευαζουν,γιατι να μην το κανει και η ελλαδα; Αγγλικη σειρα->Αμερικανικη σειρα = καποιες φορες καποιες Αμερικανικη σειρα-> Ελληνικη σειρα = παντα αντε καμια φορα
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εγώ το βλέπω σαν κάτι θετικό. Εντάξει έχω κατεβάσει το σύμπαν και είναι σαν να ζώ αλλου (δεν έχω κάν TV) αλλά η καημένη θείτσα, ο Χ Ψ τύπος που για κάποιο άνγωστο λόγο βλέπει ακόμα TV ? Καλύτερα κάτι τέτοιο παρα το "κοινωνικό - ερωτικό δράμα" με το ίδιο σενάριο απο το 1992 μέχρι σήμερα που ανακυκλώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα κανάλια με διαφορετικά ονόματα και ηθοποιούς.
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αγγλικη σειρα->Αμερικανικη σειρα = καποιες φορες καποιες Αμερικανικη σειρα-> Ελληνικη σειρα = παντα αντε καμια φορα Δηλαδη το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς που ηταν βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά "Un gars, une fille",ηταν κακη σειρα; εγω ενα σου λεω.επειδη ο ελληνας αγαπαει την καφριλα,και αν αποτυπωσουν καλα την νεοελληνικη καφριλα,η σειρα θα γινει μεγαλο χιτ.
Basilisc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για αυτούσια μετάφραση από τα αγγλικά. Θα μου πεις ούτε η πρώτη είναι ούτε θα είναι η τελευταία που μεταφράζεται το σενάριο όπως είναι από άλλη γλώσσα. Μου φαίνεται θα γίνω σεναριογράφος. Έχω ήδη μερικές στα υπόψιν μου, λέτε να στείλω καμιά μετάφραση σεναρίου ή τους φτάνει το dvd;
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πεθαινω που μεχρι και οι ηθοποιοι "φερνουν" στους αντιστοιχους του "My name is Earl"!!!! Μπορει να ειναι και καλο, αλλα αβιαστη αποψη δυστυχως θα μπορουν να εχουν μονο οσοι δεν εχουν δει το αμερικανικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα