Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το Νοέμβριο ξεκινάει η Ελληνική σειρά "Με λένε Βαγγέλη" η οποία έχει εμπνευστεί, τύπου ξεπατικοτούρα (πόσο καιρό είχα να τη πω αυτή τη λέξη) απο τη πολλή πετυχημένη, για τα δικά μου γούστα, Αμερικάνικη σειρά

http://www.youtube.com/watch?v=kx5ZS1_7x8c

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμ αν και δεν εχω δει το my name is earl μπορω να πω οτι η ελληνική εκδοση φαινεται σαν μια αστεια μ@λ@κια..

Επεξ/σία από gatokoritso
  • Moderators
Δημοσ.

Σηριουσλη? Το cast μοιαζει με το αυθεντικο? Ποσο fail ειναι αυτο! Kαι ποσο fail θα ειναι να εχουν τα ΙΔΙΑ επεισοδια! Ελεος.

• Moderators
Δημοσ.

Νταξ, pathetic!

Εν τω μεταξυ η σειρα ηταν γαματη και ειμαι περιεργος να δω το πρωτο επεισοδιο για να δω ποσο θα την εχουν ξεφτυλισει. Παρε ρε μεγαλε το story και εξελιξε το, μην το βαζεις αυτουσιο ολο το θεμα!

Παρεμπιπτοντως ρητορικες ηταν οι ερωτησεις στο προηγουμενο post :)

Δημοσ.

Που ειναι το προβλημα; επισημη διασκευη ειναι,οχι ripoff.Στην αμερικη τοσες αγγλικες σειρες διασκευαζουν,γιατι να μην το κανει και η ελλαδα;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι γελοιο να διασκευαζεις για την ελληνικη τηλεοραση μια σειρα η οποια παρουσιαζει μεταξυ αλλων τη ζωη σε tralier parks, και γενικα εναν αμερικανικο τροπο ζωης που εχει τοση σχεση με τα ελληνικα δεδομενα οση ενα ψαρι με ενα ποδηλατο. Οκ το γενικο concept (με το καρμα κλπ) θα εβρισκε εφαρμογη ειχε ενδιαφερον αν κρατουσαν μονο αυτο. Αλλα ΑΥΤΟΥΣΙΑ η σειρα?

Οφφτοπικ, οι φαν του Ερλ δειτε το raising hope ;)

Δημοσ.

Που ειναι το προβλημα; επισημη διασκευη ειναι,οχι ripoff.Στην αμερικη τοσες αγγλικες σειρες διασκευαζουν,γιατι να μην το κανει και η ελλαδα;

Αγγλικη σειρα->Αμερικανικη σειρα = καποιες φορες:-D καποιες :-(

Αμερικανικη σειρα-> Ελληνικη σειρα = παντα :fear: αντε καμια φορα :eek:

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω σαν κάτι θετικό.

Εντάξει έχω κατεβάσει το σύμπαν και είναι σαν να ζώ αλλου (δεν έχω κάν TV) αλλά η καημένη θείτσα, ο Χ Ψ τύπος που για κάποιο άνγωστο λόγο βλέπει ακόμα TV ? Καλύτερα κάτι τέτοιο παρα το "κοινωνικό - ερωτικό δράμα" με το ίδιο σενάριο απο το 1992 μέχρι σήμερα που ανακυκλώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα κανάλια με διαφορετικά ονόματα και ηθοποιούς.

Δημοσ.

Αγγλικη σειρα->Αμερικανικη σειρα = καποιες φορες:-D καποιες :-(

Αμερικανικη σειρα-> Ελληνικη σειρα = παντα :fear: αντε καμια φορα :eek:

Δηλαδη το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς που ηταν βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά "Un gars, une fille",ηταν κακη σειρα; :rolleyes:

εγω ενα σου λεω.επειδη ο ελληνας αγαπαει την καφριλα,και αν αποτυπωσουν καλα την νεοελληνικη καφριλα,η σειρα θα γινει μεγαλο χιτ.

Δημοσ.

Μιλάμε για αυτούσια μετάφραση από τα αγγλικά.

Θα μου πεις ούτε η πρώτη είναι ούτε θα είναι η τελευταία που μεταφράζεται το σενάριο όπως είναι από άλλη γλώσσα.

Μου φαίνεται θα γίνω σεναριογράφος.

Έχω ήδη μερικές στα υπόψιν μου, λέτε να στείλω καμιά μετάφραση σεναρίου ή τους φτάνει το dvd;

Δημοσ.

Πεθαινω που μεχρι και οι ηθοποιοι "φερνουν" στους αντιστοιχους του "My name is Earl"!!!!

Μπορει να ειναι και καλο, αλλα αβιαστη αποψη δυστυχως θα μπορουν να εχουν μονο οσοι δεν εχουν δει το αμερικανικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...