Προς το περιεχόμενο

Pc επιτελους

Jolina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ μια πρόταση μιας και έχω να κάνω αρκετό καιρό :rolleyes:

Αν και δεν κατάλαβα τη ακριβός χρίση θα κάνει ο υπολογιστής είπα να εστιάσω κάπως και στην κάρτα γραφικών.

Από επεξεργαστή θα προτιμούσα AMD μιας και δεν θέλει και πολλά λεφτά και για χρίση μιας κοπέλας είναι αρκετός :P :P (αν και ένας x6 άνετα χωράει :huh: )

Για το τροφοδοτικό που έχω βάλει και τον 600άρι δεν θέλω να δώ σχόλια γιατί απο τον 500άρι διαφέρει μόνο 5 ευρό και σε βάζει σε πειρασμό ^_^ όπως και για τον επεξεργαστή <_<

η σύνθεση είναι ως εξής απο visionstudio μιας και σε βολεύει

Κουτί: Xigmatek Asgard CPC-T45UB-U01 Midi Tower no PSU Black ΤΙΜΗ 40.18 €

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core ΤΙΜΗ 108.84 € ή AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz Six Core ΤΙΜΗ 148.63 €

Ψήκτρα επεξεργαστή: Cpu Cooler Arctic Freezer 13 ΤΙΜΗ 30.12 €

Μητρική: Asus Socket AM3 M5A78L/USB3 ΤΙΜΗ 74.37 €

Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E ΤΙΜΗ 175.35 €

Μνήμη: Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 30.38 €

Σκληρός: Samsung 1TB SpinPoint F3 ΤΙΜΗ 54.51 €

Drive: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer ΤΙΜΗ 17.71 €

Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 500W ΤΙΜΗ 71.54 € ή Corsair Power Supply 600W ΤΙΜΗ 76.31 €

Χωρίς τον χ6 και τον 600άρι βγαίνει 602 ευρώ ενώ με αυτά τα 2 βγαίνει 647, εγώ θα πρότεινα να δόσεις τα 50 γιατί μια φορά θα τον πάρεις τον υπολογιστή και δεν θα χρειάζεσαι αναβάθμιση για πολύ καιρό ακόμα, το πολύ πολύ βάζεις για 30(το πολύ) ακόμα μια μνήμη 4άρα και έχεις 8 GB σύνολο και είσαι κομπλέ

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ stm00192

ε,γιατί εμένα να με πάρει και όχι και σένα:wub:,αλλά οκ..Μέτριο θεωρείτε ..

φίλε μου καλό είναι να το ψαχνεις λίγο το θέμα πρίν πείς την αποψή σου η Antec είναι εταιρία που κατασκευάζει το 90% των τροφοδοτικών που μπένουν σε sever παγκοσμίως.Αν ειχες επαφή με το αντικείμενο φυσικά θα το γνώριζες αλλά δυστυχώς δεν έχεις.

οσο για το μηχάνημα που προτείνω ειναι ικανό να διαχειριστεί οποιοδήποτε τελευταίο software στο 100% και επισης ικανο να τα βγάλει περα για τουλάχιστον 2 χρόνια.Οτιδήποτε μεγαλυτερο απο αυτό για χρηση Facebook μερικά πεχνιδακια και καθημερινές εργασίες το θεορώ υπερβολή και χαμένα χρήματα.Και το γεγονός οτι φοράει την τελευταία socket της AMD του δίνει ακομα μεγαλύτερη δυνατότητα μελοντικής αναβάθμισης σε σχέση με αύτα πού προτεινες εσύ.

ε δεν έχω δυστυχώς,δυστυχώς,δυστυχώς...:P:P τί να κάνουμε.. είμαι ένας έλληνας εξαίρεση,που δεν ξέρει,αλλά το προσπαθώ να γίνω ειδικός :lol:..Θες δεν θες,είναι μέτριο το τροφοδοτικό.Ααα και βρες μου,που πρότεινα εγω σύστημα;Ούτε καν είπα μια σύνθεση:P:P..Για το τροφοδοτικό είπα μόνο.Απτταααα.

υποτίθεται οτι δεν επιτρέπονται οι διαφημήσεις στο site αλλιος θα έβαζα απευθείας το τηλ του καταστήματός μου 6972248143

''επαφή με το αντικείμενο''

---

από κει και πέρα,over n out..

άσκοπο να παίρνουμε μέρος σε τέτοιες κουβέντες.

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ μια πρόταση μιας και έχω να κάνω αρκετό καιρό :rolleyes:

Αν και δεν κατάλαβα τη ακριβός χρίση θα κάνει ο υπολογιστής είπα να εστιάσω κάπως και στην κάρτα γραφικών.

Από επεξεργαστή θα προτιμούσα AMD μιας και δεν θέλει και πολλά λεφτά και για χρίση μιας κοπέλας είναι αρκετός :P :P (αν και ένας x6 άνετα χωράει :huh: )

Για το τροφοδοτικό που έχω βάλει και τον 600άρι δεν θέλω να δώ σχόλια γιατί απο τον 500άρι διαφέρει μόνο 5 ευρό και σε βάζει σε πειρασμό ^_^ όπως και για τον επεξεργαστή <_<

η σύνθεση είναι ως εξής απο visionstudio μιας και σε βολεύει

Κουτί: Xigmatek Asgard CPC-T45UB-U01 Midi Tower no PSU Black ΤΙΜΗ 40.18 €

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core ΤΙΜΗ 108.84 € ή AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz Six Core ΤΙΜΗ 148.63 €

Ψήκτρα επεξεργαστή: Cpu Cooler Arctic Freezer 13 ΤΙΜΗ 30.12 €

Μητρική: Asrock Socket AM3 770 Extreme3 ΤΙΜΗ 73.47 €

Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E ΤΙΜΗ 175.35 €

Μνήμη: Corsair Vengeance 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 30.38 €

Σκληρός: Samsung 1TB SpinPoint F3 ΤΙΜΗ 54.51 €

Drive: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer ΤΙΜΗ 17.71 €

Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 500W ΤΙΜΗ 71.54 € ή Corsair Power Supply 600W ΤΙΜΗ 76.31 €

Χωρίς τον χ6 και τον 600άρι βγαίνει 602 ευρώ ενώ με αυτά τα 2 βγαίνει 647, εγώ θα πρότεινα να δόσεις τα 50 γιατί μια φορά θα τον πάρεις τον υπολογιστή και δεν θα χρειάζεσαι αναβάθμιση για πολύ καιρό ακόμα, το πολύ πολύ βάζεις για 30(το πολύ) ακόμα μια μνήμη 4άρα και έχεις 8 GB σύνολο και είσαι κομπλέ

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω .. αλλά η μητρική που έβαλες είναι εντελως ακυρη!! Δύο γενίες πίσω και ουτε καν υποστηριξη για τις μπουλντόζες!!

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω .. αλλά η μητρική που έβαλες είναι εντελως ακυρη!! Δύο γενίες πίσω και ουτε καν υποστηριξη για τις μπουλντόζες!!

καλά αυτό δεν το πρόσεξα, έχω βάλει την απο πάνω στην λίστα :P, αυτήν ήθελα να βάλω που ήταν απο κάτω :rolleyes: το διόρθωσα thanks

αν και είναι υπερβολή για την χρίση που θέλει να κάνει ένα κορίτσι πάλη δεν θα άλλαζα γνώμη να δώσει μερικά φράγκα παραπάνω.

μια φορά θα τον αγοράσει τον υπολογιστή και δεν χρειάζεται να πάρει υπολογιστή που θα πρέπει να κάνει αναβαθμίσεις ανα ένα χρόνο σε parts

Δημοσ.

Εμένα γιατι με πήρε η μπάλα?? Ειπα το συγκεκριμένο έιναι μετριο προς καλό ... και κρίνω καθαρά απο τα specs του ..

http://www.antec.com/pdf/flyers/VP450P_EN.pdf

Ουτε 80+ ειναι , ούτε δινει τπτ ιδιέτερο σε αμπερ στις 12αρες,, η βασική σειρά τις antec είναι... απλά μετριο προς καλό!!

Ώπα φίλε stm00192 το παίρνω πίσω αυτό που σου είπα γιατί κατάλαβα ότι μιλούσες γενικά για τα τροφοδοτικά της εταιρείας και όχι για το συγκεκριμένο για το οποίο έχεις δίκιο.

@binas

Ο πραγματικός OEM κατασκευαστής των προϊόντων της είναι κυρίως η Delta Electronics και σε μικρότερο ποσοστό η FSP.

Φίλε Ατίθασε βάλε και την seasonic μέσα στους ΟΕΜ.

Υ.Γ Συγνώμη από την Jolina για το off topic,το τελειώνω εδώ.

Δημοσ.

Φίλε Ατίθασε βάλε και την seasonic μέσα στους ΟΕΜ.

@pano

Yeap, έχεις δίκιο. Πουχου τα True power απ'ότι είδα, τα φτιάχνει η Seasonic.

Ty m8

Δημοσ.

το seasonic 4 χρονια τώρα μέχει βγάλει ασπροπρόσωπο παρόλο τα χίλια δύο προβλήματα με την ΔΕΗ σπίτι.

επίσης καλό ειναι να μην υπερβάλουμε. δηλ οκ και γω σε καινουργιο σύστημα θα προτιμούσα η seasonic ή corsair από antec, αλλά όχι και no-name ή μη αξιόπιστη η antec :P

άλλο να είναι μέτριο σε απόδοση το συγκεκριμένο και άλλο να λέμε οτι θα σου κάψει το σύστημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...