mprou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ποτέ δεν συμπάθησα τις τακτικές τις apple και του jobs αλλά ο άνθρωπος ήταν μια ιδιοφυια. Απο σήμερα ο μέσος όρος IQ του πλανήτη είναι μικρότερος. RIP
andreas_g Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παίζει να ήταν και ο καλύτερος marketer ever!!!
Directx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Απλά ο καλύτερος Manager και Οραματιστής της τεχνολογίας ως τώρα. RIP..
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κρίμα πολύ κρίμα..Δεν συνηθίζω να γράφω σε τέτοιες περιπτώσεις,κ πέρα απο ανταγωνισμούς.. Πρόσφερε πολλά με τις ιδέες του.Ας είναι ελαφρύ τ χωμα που θα τον σκέπασει.
blacksuede Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Άλλαξε για πάντα την καθημερινότητά μας, οι περισσότερες "επαναστάσεις" στο χώρο ξεκίνησαν από τις ιδέες του... Το κινητό μου έχει οθόνη αφής εξ αιτίας του, το πρώτο μου mp3 είχε χειριστήρια αφής εξ αιτίας του, τα tablets σαρώνουν και γίνονται η νέα μόδα εξ αιτίας του... Κακά τα ψέματα, οι υπόλοιπες εταιρίες απλά αντιγράφουν και δουλεύουν στις βάσεις των ιδεών του, με εξαίρεση την Asus κ τα netbook (που η apple ουδέποτε μπήκε στον κόπο να αντιγράψει όπως όλες οι υπόλοιπες εταιρίες)... Δεν είμαι fanboy, δεν είχα κ ούτε έχω στην κατοχή μου apple (htc - creative - pc) αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω αυτά τα λίγα για τον Jobs που "έδεσε" τον όνομα του για πάντα με την Apple... Ακόμα και η microsoft έχει προσφέρει λιγότερα κ μη μου πείτε ότι ένα λειτουργικό αποτελεί ΤΟ "θαύμα".... Ο Jobs ήταν η Apple, με απίστευτη επιρροή και "ρεύμα"... Αν δείτε σήμερα τα σύννεφα στον ουρανό να κινούνται γρήγορα, ο Steve κάτι θα ετοιμάζει...Καλό ταξίδι...
benign Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τωρα αρχιζει το πραγματικα ενδιαφερον ταξδι για τον Stevie. Αυτο το μικρο βιντεο δειχνει πραγματικα ποιος ηταν.Εγω το δειχνω εδω και αρκετα χρονια στους μαθητες μου.(Μαζι με αλλα videos για εκπαιδευτικους λογους.)
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν και ποτέ δεν τον συμπάθησα, ούτε τον δικαιολόγησα, ούτε τον παραδέχτηκα, όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί και διάβασα την είδηση στεναχωρήθηκα πάρα πολύ... Κρίμα, ήταν και νέος. Θα μας λείψει. RIP.
Highlander Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλό ταξίδι Steve Jobs. Αναπαύσου εν ειρήνη. Μην το γαμάτε το topic δλδ κρίμα είναι.
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Φάνηκε από το τελευταίο event πόσο καλός ήταν σε αυτό που έκανε... rip Stevακο
spook Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ένα μεγάλο πλήγμα στην κοινωνία της τεχνολογίας. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά. Ένας δημιουργός που χωρίς αυτόν δεν είχαμε φτάσει στο σημείο που είναι τώρα την τεχνολογία. Ευχαριστώ Steve. Αναπαύσου εν ειρήνη.
blacksuede Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ο,τι είχα να πω το είπα... Once again, R.I.P Steve...
Προτεινόμενες αναρτήσεις